Stel direct je vraag
Naar content

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Wokschotel met biefreepjes

Wokschotel met biefreepjes

Wokschotel met biefreepjes

Binnen een kwartier staat deze smaakvolle Oosterse wokschotel met reepjes rundvlees op tafel. 

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • ​400 gram volkoren woknoedels
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode ui
  • 1 gele paprika
  • 150 gram peultjes
  • 400 gram bieflappen
  • 2 eetlepels olie
  • 400 gram gesneden spitskool
  • 1 theelepel gemberpoeder (djahé)
  • 1 eetlepel Japanse sojasaus
  • eventueel een scheutje droge sherry 

Bereiding

  • Bereid de noedels volgens de verpakking.
  • Hak de knoflook fijn, snijd de ui in ringen en snijd de punten van de peultjes.
  • Snijd de paprika en bieflappen in reepjes.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui 1 minuut.
  • Voeg de biefreepjes toe en bak ze 4 minuten mee.
  • Doe de paprikareepjes in de pan, dan de peultjes en tenslotte de spitskool. Roerbak alles nog 2 à 3 minuten.
  • Voeg de noedels, gemberpoeder, biefreepjes en sojasaus toe en eventueel een scheutje sherry.
  • Warm het gerecht goed door.

Minder zout?

Er is ook sojasaus met minder zout te koop. Deze is ook iets zoeter van smaak. 

Tip! Ook lekker met zilvervliesrijst of volkoren spaghetti.

Gratis receptenboekje voor jou

Vraag het Feel Good receptenboekje aan. Een online magazine met verrassende recepten en weetjes over gezond leven. 

Nu aanvragen

Bekijk meer hoofdgerechten

Quinoa met paprika en doperwten

Quinoa met paprika en doperwten

Bonenburgers met muntdip

Bonenburgers met muntdip

Groentetaart

Groentetaart

Bewaard!

Je hebt deze pagina bewaard in Mijn Gids.

Mijn Gids

Bewaar deze pagina in Mijn Gids , zodat je 'm later terug kunt lezen of kunt delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.