Hartstichting.nl wordt geladen

Herman: “De cardioloog constateerde een lekkende hartklep bij mijn partner. Hij kreeg een nieuwe hartklep en weer later kreeg hij nog een pacemaker en hartstents. Daarna werd ik zelf geconfronteerd met hartritmestoornissen. De impact van hartziekten is groot, want het levert veel zorgen en spanning op. Ik besef dat wij het leven nog hebben dankzij onderzoeken die de Hartstichting mogelijk maakt. Daarom hebben we ervoor gekozen om de Hartstichting in ons testament op te nemen.”

Levensreddend onderzoek in uw testament

Steeds meer mensen volgen hun hart bij het maken van hun testament. Omdat ze iets wezenlijks willen nalaten aan de maatschappij voor een mooiere wereld. Bijvoorbeeld door de Hartstichting op te nemen in hun testament en bij te dragen aan levensreddend onderzoek voor betere behandelingen.

Wilt u ook inspiratie en tips voor een testament dat bij u past?

Vraag gratis en vrijblijvend het Inspiratieschrift ‘Nalaten uit het hart’ aan.
Een schrift op een tafel

Voor u als notaris of executeur

Bent u executeur of notaris en heeft u een vraag over de afwikkeling van een nalatenschap? We hebben de belangrijkste informatie voor u op een rij gezet.

Persoonlijk advies

U kunt geheel vrijblijvend met één van ons van gedachten wisselen over nalaten aan de Hartstichting. We luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Vervolgens kunt u in alle rust een beslissing nemen die bij u past.

Contactgegevens: