Hartstichting.nl wordt geladen

De Hartstichting organiseert regelmatig informatieve en inspirerende bijeenkomsten over het werk van de Hartstichting. Wilt u een uitnodiging ontvangen? Meld u dan hieronder aan.

Wat kan ik verwachten?

Bekijk de video om een indruk te krijgen: wat komt er kijken bij een online bijeenkomst en wat vinden de deelnemers ervan?

Bijeenkomsten online en regionaal

Sinds corona heeft de Hartstichting een aantal online bijeenkomsten georganiseerd. Dit bleek voor velen een ideale oplossing: geen reistijd of ongemakken maar in alle rust thuis vanaf de computer, tablet of telefoon de live-uitzending volgen. We blijven dit doen. Daarnaast organiseren we ook bijeenkomsten bij u in de regio waar u persoonlijk aanwezig kan zijn.

Meer informatie?