Bananenpannenkoekjes
Deze bananenpannenkoekjes zijn ideaal als je nog wat rijpe bananen hebt liggen. Extra leuk aan dit recept: je kunt variëren met de ingrediënten voor een afwisselende twist.

Ingrediënten
- 2 rijpe bananen
- 3 eieren
- 1tl bakpoeder
- Vloeibare margarine
Optioneel:
- Voor in het beslag: kaneel, pecannoten of havermout
- Voor erbij: fruit, yoghurt, noten, pindakaas
Bereiding
Maak het beslag
Prak de bananen tot een glad mengsel. Kluts de eieren en voeg ze samen met het bakpoeder toe. Mix het mengsel tot een glad geheel.
Bakken maar!
Verhit een beetje vloeibare margarine in een koekenpan. Schep met een eetlepel het beslag in de pan. Er passen ongeveer 4 of 5 kleine pannenkoekjes in per keer.
Bak de pannenkoekjes op middelhoog vuur. Draai ze pas om als ze aan de bovenkant bijna helemaal droog zijn. Bak de andere kant ook nog ongeveer 1 à 2 minuten tot de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin zijn.