Geweldig dat je wil collecteren!

Collecteren kan nu simpel en veilig met je mobiel. De collecteweek is van 11 t/m 17 april, maar hier hoef je niet op te wachten. Je kunt online nú al beginnen!

Start direct en collecteer met je mobiel

De Hartstichting doet er alles aan om jouw hart en dat van anderen te laten kloppen. Iedere dag. Een sterk en gezond hart geeft je energie. Neem samen met jouw hart alvast een voorsprong en ga meteen van start met jouw online collecte.

Mobiel collecteren is leuk, handig en heel eenvoudig. En een donatie doen is eenmalig en anoniem. Net als bij de collecte aan de deur, maar dan een stuk sneller.

Bekijk de instructievideo

Ja, ik ga mobiel collecteren

Zo kun je ook online collecteren

Maak een online collectebus

​Collecteren met een eigen online collectebus kan natuurlijk ook nog steeds!

> Online collectebus maken

Tikkie via WhatsApp of social media

​Geen online collectebus aanmaken en toch bijdragen? Deel dan dit Tikkie-verzoek via WhatsApp of sociale media met je familie en vrienden. Zo kunnen ze heel eenvoudig een donatie doen aan de Hartstichting.

Liever langs de deuren?

Dat kan ook! Dit jaar organiseren we ook de huis-aan-huis collecte. Past dit beter bij jou? Meld je dan hier aan.

> Aanmelden als collectant

Vragen over vrijwilligerswerk of collecteren?

Mail Servicepunt Vrijwilligers

Bel 070 315 56 95