Stoptober is samen met anderen 28 dagen stoppen met roken. In oktober natuurlijk. Elk jaar doen tienduizenden mensen mee aan dit Nationale Stopmoment met het doel om blijvend te stoppen. Stoppen met roken verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.

Samen stoppen met roken

De kracht van Stoptober is de positieve aanpak en de onderlinge support. Bekende én onbekende Nederlanders helpen elkaar om te stoppen met roken. Stoptober maakt het je gemakkelijk om te stoppen.

Stoptober: hoe werkt het?

Op 1 oktober begint de 28-dagen-niet-roken-reis. Via de speciale app krijgen de deelnemers elke dag berichten en tips om vol te houden. Het speciale Stoptober Magazine en berichtjes op de social media kanalen van Stoptober bieden steun.

Volgende keer meedoen?

Inschrijven voor de volgende editie van Stoptober kan vanaf 3 september 2021.

> Ga naar stoptober.nl

Samenwerkingspartners Stoptober

Stoptober is een initiatief van Hartstichting, KWF, Longfonds, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Trimbos-Instituut, GGD GHOR Nederland en Stichting Gezondheidsfondsen voor Rookvrij Nederland.

Interessant voor jou

Zevende editie van Stoptober in 2020