Elke oktober is het weer Stoptober: samen met anderen 28 dagen stoppen met roken. Op 1 oktober 2020 doen tienduizenden mensen mee aan dit Nationale Stopmoment met het doel om blijvend te stoppen. Stoppen met roken verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.

Samen stoppen met roken

Stoptober maakt het je makkelijk om te stoppen. De kracht van Stoptober is de positieve aanpak en de onderlinge support. Bekende én onbekende Nederlanders helpen elkaar om te stoppen met roken.

> Meer over stoppen met roken

Stoptober 2020

Op 1 oktober 2020 begint de 28-dagen-niet-roken-reis. Via de speciale app krijgen de deelnemers elke dag berichten en tips om vol te houden. Het speciale Stoptober Magazine en berichtjes op de social media kanalen van Stoptober bieden steun.

Ga naar Stoptober.nl

Samenwerkingspartners Stoptober

Stoptober is een initiatief van Hartstichting, KWF, Longfonds, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Trimbos-Instituut, GGD GHOR Nederland en Stichting Gezondheidsfondsen voor Rookvrij Nederland.

Lees meer over roken

Zevende editie van Stoptober in 2020

Gui

Gui: “Laat je niet verleiden om te beginnen met roken”