Organisatie

De Hartstichting heeft ongeveer 120 vaste medewerkers. De strijd tegen hart- en vaatziekten voeren we gelukkig met veel meer. Wij werken op allerlei manieren samen met mensen die zich betrokken voelen bij hart- en vaatziekten.

De Hartstichting bestaat uit ongeveer 120 vaste medewerkers. Samen met een grote groep mensen strijden wij tegen hart- en vaatziekten:

• Donateurs
  • Wetenschappers
  • Zorgprofessionals
  • Patiënten en naasten
  • Vrienden en vrijwilligers
  • Media
  • Politiek/overheden/beïnvloeders
  • Bedrijven

Organisatie

Onze organisatie is optimaal ingericht op samenwerking. Voor elke groep van betrokkenen hebben we een afdeling:

• Patiënt: afdelingshoofd Margo Weerts
  • Publiek - Donateurs - Vrijwilligers: afdelingshoofd David Verschoor
  • Onderzoekers - Professionals - Bestuurders: afdelingshoofd Marina Senten
  • Bedrijfsvoering: afdelingshoofd Maarten Stikkelorum

Elke afdeling bestaat uit teams die flexibel inspelen op alle werkzaamheden.

Bekijk de hele organisatiestructuur

Samenwerking

De Hartstichting heeft een hechte samenwerking met De Hart&Vaatgroep, de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaatziekte. Samen vragen we aan mensen om hun eigen verhaal en het verhaal van de Hartstichting door te vertellen.

We werken met diverse organisaties samen om onze doelen te bereiken:

Deel via: