Organisatie

De Hartstichting heeft ongeveer 120 vaste medewerkers. De strijd tegen hart- en vaatziekten voeren we gelukkig met een veelvoud van dit aantal. Wij werken op allerlei manieren samen met mensen die zich betrokken voelen bij hart- en vaatziekten.

De Hartstichting heeft een hechte samenwerking met De Hart&Vaatgroep, de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaatziekte. Samen vragen we aan mensen om hun eigen verhaal en het verhaal van de Hartstichting door te vertellen.

Een voorbeeld is de jaarlijkse Dress Red Day in september. Onze duizenden volgers op Facebook en Twitter vertellen de boodschap, roepen op in het rood gekleed te gaan en starten hartverwarmende acties om geld in te zamelen.

Onze organisatie is optimaal ingericht op samenwerking. Voor elke groep van betrokkenen hebben we een afdeling:

• Patiënt: afdelingshoofd Margo Weerts
  • Publiek - Donateurs - Vrijwilligers: afdelingshoofd David Verschoor
  • Onderzoekers - Professionals - Bestuurders: afdelingshoofd Marina Senten
  • Bedrijfsvoering: afdelingshoofd Maarten Stikkelorum

Elke afdeling bestaat uit teams die flexibel inspelen op alle werkzaamheden.

Bekijk de hele organisatiestructuur

We werken met diverse organisaties samen om onze doelen te bereiken:

Deel via: