Organisatie

De Hartstichting is gevestigd in Den Haag en telt ruim 120 vaste medewerkers. De strijd tegen hart- en vaatziekten voeren we gelukkig met veel meer mensen. Wij werken op allerlei manieren samen met mensen die zich betrokken voelen bij hart- en vaatziekten.

Bij de Hartstichting werken we met ruim 120 medewerkers. Samen met onze doelgroepen willen we hart- en vaatziekten verslaan.

We werken samen met vele:

• Donateurs
  • Vrijwilligers
  • Patiënten en naasten
  • Wetenschappers en zorgprofessionals
  • Bedrijven en overheidsinstellingen

Organisatiestructuur

De structuur van onze organisatie is ingericht op samenwerken met onze doelgroepen.

Voor elke groep van betrokkenen hebben we een afdeling:

• Patiënt: afdelingshoofd Anke Vervoord (tevens directeur De Hart&Vaatgroep)
  • Publiek - Donateurs - Vrijwilligers: afdelingshoofd David Verschoor
  • Onderzoekers - Professionals - Bestuurders: afdelingshoofd Marina Senten
  • Bedrijfsvoering: afdelingshoofd Maarten Stikkelorum

Elke afdeling bestaat uit teams die flexibel inspelen op alle werkzaamheden. De Hartstichting heeft een hechte samenwerking met De Hart&Vaatgroep, de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaatziekte. We zijn in hetzelfde pand gevestigd.

Bekijk de hele organisatiestructuur

Werken bij de Hartstichting

Werken bij de Hartstichting betekent een actieve bijdrage aan de strijd tegen hart- en vaatziekten. Waardevol werk, uitgevoerd met passie.

Bij de Hartstichting en De Hart&Vaatgroep zijn regelmatig betaalde en onbetaalde vacatures.

Bekijk de vacatures

Samenwerkingspartners

We werken met diverse organisaties samen om onze doelen te bereiken:

Deel via: