Organisatie

De Hartstichting heeft ongeveer 120 vaste medewerkers. De strijd tegen hart- en vaatziekten voeren we gelukkig met veel meer. Wij werken op allerlei manieren samen met mensen die zich betrokken voelen bij hart- en vaatziekten.

De Hartstichting bestaat uit ongeveer 120 vaste medewerkers. Samen met een grote groep mensen strijden wij tegen hart- en vaatziekten:

• Donateurs
  • Wetenschappers
  • Zorgprofessionals
  • Patiënten en omgeving
  • Vrienden en vrijwilligers
  • Risicogroepen en publiek overig
  • Media
  • Politiek/overheden/beïnvloeders
  • Bedrijven

Daarnaast hebben wij een jaarlijks event: Dress Red Day in september. Duizenden volgers op Facebook en Twitter vertellen de boodschap, roepen op in het rood gekleed te gaan en starten hartverwarmende acties om geld in te zamelen.

Organisatie

Onze organisatie is optimaal ingericht op samenwerking. Voor elke groep van betrokkenen hebben we een afdeling:

• Patiënt: afdelingshoofd Margo Weerts
  • Publiek - Donateurs - Vrijwilligers: afdelingshoofd David Verschoor
  • Onderzoekers - Professionals - Bestuurders: afdelingshoofd Marina Senten
  • Bedrijfsvoering: afdelingshoofd Maarten Stikkelorum

Elke afdeling bestaat uit teams die flexibel inspelen op alle werkzaamheden.

Bekijk de hele organisatiestructuur

Samenwerking

De Hartstichting heeft een hechte samenwerking met De Hart&Vaatgroep, de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaatziekte. Samen vragen we aan mensen om hun eigen verhaal en het verhaal van de Hartstichting door te vertellen.

We werken met diverse organisaties samen om onze doelen te bereiken:

Deel via: