Hartstichting.nl wordt geladen

Samen stoppen met roken

De kracht van Stoptober is de positieve aanpak en de onderlinge support. Bekende én onbekende Nederlanders helpen elkaar om te stoppen met roken. Stoptober maakt het je gemakkelijk om te stoppen.

Stoptober: hoe werkt het?

Op 1 oktober is de 28-dagen-niet-roken-reis begonnen voor de stoppers. Er zijn diverse hulpmiddelen om je te ondersteunen bij het stoppen, zoals een gratis app, een community, Stoptober Magazine en nog veel meer.

Meedoen aan Stoptober

Wil je stoppen met roken? Twijfel niet langer en schrijf je nu in voor Stoptober! Of daag iemand uit om mee te doen!
Tommie Cristiaan, Eva Simons en Arno Kantelberg gooien Stoptober-ballon in de lucht
  • Samenwerkingspartners Stoptober

Stoptober is een initiatief van Hartstichting, KWF, Longfonds, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Trimbos-Instituut, GGD GHOR Nederland en Stichting Gezondheidsfondsen voor Rookvrij Nederland.

Stel je vraag aan onze voorlichters

• Chat via de chatknop onder in beeld (10.00 tot 16.30 uur)
  • Bel met een voorlichter: 0900 3000 300 (9.00 - 13.00 uur, € 0,05 per minuut)

We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag