Hartstichting.nl wordt geladen

Speel jij al mee?

Een lot kost € 14,50 per maand per trekking. Iedere trekking maak je kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen, waaronder een auto, droomreizen en mooie geldprijzen.
Foto lachende vrouw

Bij de VriendenLoterij willen we iedereen blij maken. Daarom hebben we elke maand meer dan 250.000 winnaars van prachtige prijzen en wint 1 iemand zelfs € 1 miljoen! U kunt elke dag horen of u € 10.000,- wint. En zelfs élk uur of u de winnaar bent van € 1.000,-. Zo zorgen we dat door heel Nederland elke dag voor iemand wel wat te vieren valt.

Volg VriendenLoterij: InstagramFacebookLinkedInYouTube of Twitter

vriendenloterij

Meespelen voor de Hartstichting

De VriendenLoterij steunt 46 goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn. Je kiest zelf voor welk goed doel je meespeelt. We zijn blij dat veel deelnemers voor de Hartstichting kiezen. Zo hebben we over de inleg van 2021 maar liefst € 1.751.576 ontvangen van de VriendenLoterij. Dit is echt een fantastisch bedrag!

Deelnemers bedankt!

​“Dankzij jullie kunnen we werken aan een gezond hart voor iedereen. We geven onder andere voorlichting over een hartgezonde leefstijl en organiseren sportieve events en stimuleren mensen om hun risico zo laag mogelijk te houden. Ook dragen we met jullie inleg bij aan meer AED's en het netwerk van burgerhulpverleners. En via onderzoek kunnen we hart- en vaatziekten eerder opsporen én beter behandelen. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage!”

Hartenwens van Wouter in vervulling

Op Nationale Vrijwilligersdag 2022 werd Wouter uit Den Haag enorm verrast door de Vriendenloterij. Hij mag deze winter samen met zijn vrouw Rachel genieten van een reis naar Lapland. Hiermee gaat zijn hartenwens in vervulling. De Hartstichting deed hiervoor een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij, als dank voor zijn inzet als vrijwilliger.

Wouter houdt een cheque met de gewonnen prijs omhoog