Hartstichting.nl wordt geladen

3 redenen waarom jij mee wilt doen

 • Een illustratie van een persoon die sport

  Je wordt fitter

  Dankzij de oefeningen in het trainingsschema train je alle spiergroepen voor een sterker lichaam. Ook werk je aan je conditie met de cardio-oefeningen.
 • Een illustratie van Barbara de Loor

  Je sport met Barbara de Loor

  Als oud-schaatsster en instructrice bij Nederland in Beweging legt Barbara alle oefeningen uit in video's. Dankzij haar kennis en ervaring voer je de oefeningen goed uit. Zo voorkom je blessures en train je vol vertrouwen.
 • Een illustratie van 2 sportoefeningen

  Je sport op jouw niveau

  Je bepaalt zelf hoe zwaar je de oefeningen maakt. Hierdoor kun je ook meedoen als je weinig of niet sport. Ook doe je de oefeningen gemakkelijk thuis. Je hoeft de deur er dus niet voor uit!

Ja, ik doe mee

Kies een bedrag

Doneer € 0,60

en probeer ons nieuwe beweegprogramma

Gelijk het hele programma volgen?

Dat kan! Voor maar € 10 per maand heb je onbeperkt toegang tot het hele beweegprogramma van 8 weken. Ook ontvang je een tof welkomstcadeau.

Barbara de Loor

Zo werkt het

 • Vul het formulier in

  Na het invullen van het formulier betaal je eenmalig een bedrag via iDEAL. Hierna krijg je een bevestiging van ons via e-mail.
 • Ga aan de slag

  Iedere maandag krijg je een e-mail met een link naar het weekprogramma met video's. Heb je ook een telefoonnummer achtergelaten? Dan krijg je ook een WhatsApp-bericht. Hierna kun je direct beginnen!
 • Blijf in beweging

  Ben je enthousiast? Je kunt op ieder moment meedoen aan het 8 weken programma door donateur te worden. Je krijgt dan het 60 seconds kaartspel met alle beweegoefeningen én zandloper van ons cadeau!
 • Voor wie is het 60 seconds beweegprogramma?

  Het beweegprogramma is voor iedereen die meer wil bewegen en geen ernstige lichamelijke klachten heeft. Je hoeft geen ervaring te hebben met de oefeningen. Het is ook niet erg als je een tijd niet hebt gesport. Het beweegprogramma bouwt rustig op en je kunt de oefeningen in jouw tempo doen.

  Er zijn een paar richtlijnen:

  • Beweeg je normaal weinig op een dag? Ook dan kun je meedoen. Bouw het programma rustig op en houd je grenzen goed in de gaten.
  • Heb je een hart- of vaatziekte? Overleg dan eerst met je arts of je kunt meedoen.
  • Heb je een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, overgewicht of diabetes? Ook dan kun je meedoen, behalve als je arts een ander advies geeft.
  • Kun je niet goed bewegen? Bijvoorbeeld omdat je lichamelijke klachten hebt of ouder bent. Dan zijn de oefeningen misschien te zwaar. Voor de oefeningen moet je zonder grote problemen kunnen wisselen tussen liggen, zitten en staan. Het is ook belangrijk dat je balans kunt houden.