Stel direct je vraag
Naar content trash arrow-down-light menu paper stack arrow-left mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right arrow-right-la heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location play home

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Meer over privacy en voorwaarden.

  Mijn Gids?

  Klik nu hier om deze pagina
  in je Gids te bewaren.

  Kom in actie als bedrijf

  Kom in actie als bedrijf

  Kom in actie als bedrijf

  Laat als bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid zien en help de Hartstichting haar doelen te realiseren. We zoeken graag  samen met jou naar de optimale samenwerkingsvorm. Organiseer een actie of kies voor een van onze partnerships. 

  Partnership Hart voor de Zaak

  Als ondernemer wil je het beste voor je medewerkers, maar ook maatschappelijk betrokken zijn. Er zijn meerdere vormen van partnership met de Hartstichting. Zet je je bijvoorbeeld in als Reddingspartner of Preventiepartner. Kies zelf wat het beste bij jouw bedrijf past.

  > Bekijk de mogelijkheden

  Word projectdonateur

  Wil je met je bedrijf een concreet onderzoeksproject steunen? Word projectdonateur en draag bij aan het onderzoek van dr. Peter van Tintelen naar erfelijke hartziekten.

  > Word projectdonateur

  Een eenmalige donatie

  Je kunt ook eenmalig een bedrijfsfeest of evenement organiseren dat in het teken van de Hartstichting staat. Het opgehaalde bedrag kun je:

  • overmaken op IBAN NL88 ABNA 0573 200 300 ten name van de Hartstichting onder vermelding van ‘Bedrijfsdonatie’
  • online doneren

  Fiscale aspecten van bedrijfsgiften

  Als je de Hartstichting sponsort (dat wil zeggen dat de Hartstichting je voor de financiële steun een tegenprestatie biedt), ziet de fiscus de donatie als een normale kostenpost. De schenking is dan volledig aftrekbaar. Vraag je accountant naar de specifieke regels en mogelijkheden die voor jouw bedrijf van toepassing zijn.

  De Hartstichting is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

  Start een actie

  Start als bedrijf een (jaarlijkse) actie en haal daarmee geld op voor de Hartstichting. Doe bijvoorbeeld met een bedrijventeam mee aan een wandel-, hardloop- of fietsevenement, of doneer een deel van de verkoop van een speciale actie aan de Hartstichting. Op ons actieplatform kun je zelf een actie starten. 

  > Naar ons actieplatform

  Partners Hartstichting

  De Hartstichting werkt al samen met een groot aantal partners. Bekijk welke bedrijven jou al voorgingen in een partnerschap met de Hartstichting.

  > Naar het overzicht van partners

  Bijdragen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat bedrijven verantwoordelijkheid (willen) dragen voor maatschappelijke problemen. Als bedrijf help je mee om deze problemen niet groter te maken. Of nog beter: je levert een bijdrage aan de oplossing. Laat ook je maatschappelijke betrokkenheid zien en steun de Hartstichting.

  Stichting Promotie Anthuriums

  "Wij halen elk jaar in september geld op door de verkoop van anthuriums. Daar zijn we heel trots op." 

  Lees wat we doen

  Samenwerken met de Hartstichting

  Wil jouw bedrijf zich inzetten voor de Hartstichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.