Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen. De gegevens die we verwerken tijdens je bezoek bevatten informatie over je gezondheid. Daarom hebben we toestemming nodig.

Meer over privacy en voorwaarden

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Geld overmaken

Help ons onderzoek te financieren. Doneer gemakkelijk en snel online.

> Meer over online doneren

Gift overmaken

Je kunt uiteraard ook zelf geld overmaken naar de Hartstichting, bijvoorbeeld via een acceptgirokaart of via internetbankieren. Maak je gift over naar rekeningnummer (IBAN): NL71 RABO 0300 300 301 ten name van de Hartstichting.

Vragen over dit onderwerp?

Mail de Hartstichting

Bel 070 315 55 55 (ma t/m vrij van 8.00 - 17.00)