Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.

Mijn Gids?

Klik nu hier om deze pagina
    in je Gids te bewaren.

Bestellen materialen Reanimatiepartners

De Hartstichting heeft speciaal voor haar Reanimatiepartners gratis lesboekjes, posters, flyers en andere materialen. Ben je Reanimatiepartner? Bestel dan de materialen voor jullie opleidingslocatie via de webshop.

Welke materialen kan ik bestellen?

• Ansichtkaarten reanimatiepartners (REPA005)
    • Ballonnen (PR07)
    • Balpennen reanimatiepartners (REPA006)
    • Briefpapier reanimatiepartners (REPA004)
    • Cursusposter reanimatiepartner (REPA007)
    • Diploma Reanimatie/AED (RE77)
    • A4 folder feiten en cijfers hartstilstand en reanimatie (RE92)
    • Envelop A5 met venster (REPA011)
    • Envelop A5 zonder venster (REPA016)
    • Flyer reanimatieapp (RE85)
    • Flyer serious game HELD (RE94)
    • Folder Word burgerhulpverlener (RE87)
    • Herkenkaartje hartinfarct (PZ128)
    • Lesboek basale reanimatie inclusief de AED (re50)
    • Memoblokje Hartstilstand - 6 minuten (PV110)
    • Plastic hoesjes diploma reanimatie (RE13)
    • Poster reanimatie (RE52)
    • Poster stappen burgerhulpverlening (RE93)
    • Reanimatie harmonicakaartje (RE83)
    • Flyer "meld uw AED aan"(RE98)
    • Tafelrok (VR24)
    • Vlag (CM33)

Bestellen materialen

Je kunt materialen bestellen via de webshop. Hiervoor heb je wel een inlogcode nodig. Deze is per e-mail verstuurd naar Reanimatiepartners.

Heb je de mail niet ontvangen of heb je vragen? Neem dan contact op met ons op via reanimatiepartner@hartstichting.nl

Inloggen en bestellen

Voorwaarden gebruik materialen

Een Reanimatiepartner is verplicht om les- en instructiematerialen te gebruiken die door de Hartstichting en/of Nederlandse Reanimatie Raad zijn gekwalificeerd en/of ontwikkeld.

Deze les- en instructiematerialen zijn uitsluitend voor eigen activiteiten van de Reanimatiepartner. De materialen worden niet beschikbaar gesteld aan derden die op andere terreinen, bij andere organisaties of in onder andere hoedanigheden reanimatieactiviteiten ontplooien.

Meer lezen

Reanimatiepartners

Wouter, reanimatiepartner

Wouter, reanimatiepartner: “Als Reanimatiepartner van de Hartstichting hebben we al vele honderden cursisten getraind”