De Hartstichting is een moderne werkgever, die de mogelijkheden biedt om uw talenten te ontwikkelen. Bij de Hartstichting bestaan de afdelingen uit teams. Medewerkers uit verschillende teams werken onderling samen aan projecten.

Vacatures Hartstichting

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Stage bij de Hartstichting

Bekijk onze verschillende stage-opdrachten.

Vacatures voor vrijwilligers

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures voor vrijwilligers:

Voor de Commissie Maatschappelijke Kwaliteit (CMK) zoeken we:

Het hele jaar door hebben we veel vrijwilligers nodig. Help mee bij activiteiten van de Hartstichting en De Hart&Vaatgroep. Word vrijwilliger

Open sollicitatie

Wil je graag bij de Hartstichting werken, maar zijn er op dit moment geen passende vacatures?

Stuur dan per e-mail een open sollicitatie aan sollicitatie@hartstichting.nl.

Stappen bij solliciteren

Wil je reageren op een vacature? Solliciteren bij de Hartstichting bestaat uit 4 stappen:

1. Motivatie en CV

Stuur je motivatie en curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@hartstichting.nl onder vermelding van het vacaturenummer.

2. Reactie van de Hartstichting

Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging met meer informatie over het verdere verloop van de procedure.

3. Selectieprocedure

Een selectieprocedure bestaat meestal uit 2 gespreksrondes. Voor sommige functies is daarna nog een assessment nodig. Aansluitend vindt een gesprek over de arbeidsvoorwaarden plaats.

4. Arbeidsvoorwaarden

De Hartstichting heeft een modern en uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een greep uit ons pakket:

• een marktconform salaris
  • een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
  • standaard 30 verlofdagen (en 22 vitaliteitsuren)
  • een vakantie-uitkering en een vaste eindejaarsuitkering
  • een reiskostenregeling woon/werkverkeer
  • pensioenvoorziening via PFZW