Sportieve events van de Hartstichting

Kom in beweging voor een gezond hart

Wil jij graag sportief bezig zijn voor de Hartstichting? Doe dan mee aan een van onze evenementen! Doe bijvoorbeeld mee met de Hartstocht of een van de andere evenementen.

Hartstocht

De Hartstocht is een sportief evenement voor iedereen. Je kunt namelijk zelf je afstand en tempo bepalen. Elke keer doen weer duizenden deelnemers mee die hiermee een mooi bedrag ophalen voor onderzoek. Iets voor jou?

Wil jij de Hartstocht in 2022 niet missen? Houd deze data dan vast vrij:

• 14 mei: Kies je eigen startpunt en afstand om te wandelen of fietsen. Laat je verrassen door een mooie route via eRoutes.
  • 1 oktober: Start in Scheveningen en wandel samen met duizenden deelnemers langs onze prachtige kust.

Hoek tot Helder

Hoek tot Helder is een unieke kitesurfmarathon van 130 kilometer langs de Nederlandse kust. Je start in Hoek van Holland en finisht in Den Helder.

geen foto

Terugblik: Hoek tot Helder 2021

Beleef deze barre tocht mee in deze prachtige aftermovie!

Cycle

Ga jij in 2022 mee op fietsavontuur? Fiets mee naar Parijs of Berlijn. De fietstocht naar Parijs is helaas al volgeboekt. Voor Berlijn zijn nog enkele plekken!

Doe individueel of als team mee en fiets samen met je vrienden, familie of collega's naar de Brandenburger Tor of naar de Eiffeltoren.

Coen

"Cycle Paris in 2019 was fantastisch. In 2022 ga ik voor de fietstocht naar Berlijn!"

Lees mijn verhaal