Stel direct je vraag
Naar content

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Meer over privacy en voorwaarden.

  Mijn Gids?

  Klik nu hier om deze pagina
  in je Gids te bewaren.

  Gender en Gezondheid Implementatieronde

  Ben jij een onderzoeker, beleidsmaker of zorgprofessional? Dan daagt de Hartstichting je samen met ZonMw uit om kennis te implementeren om de zorg voor vrouwen met hart- en vaatziekten te verbeteren. Er is budget voor 4 projecten van maximaal € 50.000,-. 

  Gender en gezondheid hoog op de agenda

  Wetenschappers en de Nederlandse samenleving hebben gezamenlijk een onderzoeksagenda voor hart- en vaatziekten opgesteld. Hoog op de agenda staat het in kaart brengen van man/vrouw-verschillen in risicofactoren, symptomen, diagnose en optimale behandeling van hart- en vaatziekten.

  Gebruik van kennis

  De afgelopen jaren zijn al diverse onderzoeken uitgevoerd om man/vrouw-verschillen in kaart te brengen. De Gender en Gezondheid Implementatieronde richt zich op het vertalen van nieuwe en bestaande kennis naar richtlijnen, onderwijs van zorgprofessionals en de zorgpraktijk. Je kunt op verschillende thema’s indienen die bijdragen aan het terugdringen van hart- en vaatziekten.

  Meer informatie en indienen

  Vragen over deze subsidie?

  Nieuwsbrief Onderzoek Online

  Ontvang het laatste nieuws over wetenschappelijk onderzoek en blijf op de hoogte van alle deadlines voor het aanvragen van financiering.

  Meld je aan