Stel direct je vraag
Naar content

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Meer over privacy en voorwaarden.

  Mijn Gids?

  Klik nu hier om deze pagina
  in je Gids te bewaren.

  Laat je zorginnovatie toetsen door Gezonde Mening

  Laat je zorginnovatie toetsen door Gezonde Mening

  Laat je zorginnovatie toetsen door Gezonde Mening

  De Hartstichting moedigt initiatieven voor samenwerking tussen bedenkers en gebruikers van zorginnovaties van harte toe. Wist je dat onderzoekers hun innovatieve idee kunnen laten toetsen door het panel van Gezonde Mening? Dit vergroot de kans op een bruikbare oplossing.

  Online panel

  Gezonde Mening is een online panel dat bestaat uit patiënten, mantelzorgers en (aankomende) zorgprofessionals.  Allemaal hebben ze vanuit hun ervaring een duidelijke mening hebben over innovatieve zorgproducten en diensten. Als onderzoeker kun je je innovatieve idee laten toetsen door het gebruikerspanel van Gezonde Mening. Zo leiden innovatieve ideeën daadwerkelijk tot zinvolle en bruikbare oplossingen.

  Rebecca Schouten, teammanager:

  “Ons onderzoekteam heet sinds begin 2018 Team Onderzoek & Zorginnovatie. Wij financieren niet alleen onderzoek, maar stimuleren ook dat resultaten van onderzoek uiteindelijk leiden tot innovaties in de zorg. Innovaties op het gebied van het voorkomen van hart- en vaatziekten, een snelle en juiste diagnose of optimale behandeling. Gezonde Mening slaat die belangrijke brug tussen bedenkers en gebruikers van innovaties.”

  Hoe Gezonde Mening werkt

  Gezonde Mening nodigt ontwikkelaars van vernieuwing in de gezondheidszorg uit om hun zorginnovaties voor te leggen aan een panel van gebruikers. Door hun mening en tips in het hele innovatieproces mee te nemen, kunnen de ontwikkelaars leren en neemt de kans op succes toe. Gezamenlijk creëren zij innovaties die bijdragen aan grotere zelfredzaamheid of betere zorg voor de eindgebruiker binnen de preventieve, curatieve en langdurige zorg.

  Vernieuwingen in de gezondheidszorg die écht aansluiten op de wensen en behoeften van patiënten en zorgverleners? Dat gaat het beste als deze gebruikers ook hebben meegedacht over de innovatie.

  Meld je innovatie aan

  Wil jij gebruikers in een vroeg stadium laten meedenken over jouw goede idee? Heb je een innovatie die je wilt voorleggen? Meld het aan Gezonde Mening.

  > Neem contact op per e-mail
   

  Meer informatie

  Vragen over Gezonde Mening?

  Meer over participatie van gebruikers in onderzoek

  Patiëntvriendelijke informatie over onderzoek nodig

  Patiëntvriendelijke informatie over onderzoek nodig

  Betrekken patiënten en zorgverleners in onderzoek

  Betrekken patiënten en zorgverleners in onderzoek

  Gebruikerscommissie

  Gebruikerscommissie

  Nieuwsbrief Onderzoek Online

  Ontvang het laatste nieuws over wetenschappelijk onderzoek en blijf op de hoogte van alle deadlines voor het aanvragen van financiering.

  Meld je aan