> Naar content trash arrow-down-light menu paper stack mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen. De gegevens die we verwerken tijdens je bezoek bevatten informatie over je gezondheid. Daarom hebben we toestemming nodig.

Meer over privacy en voorwaarden

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Consortiumsubsidies

  Consortiumsubsidies

  Consortiumsubsidies

  Consortiumsubsidies zijn voor onderzoeksgroepen die in een samenwerkingsverband een groot onderzoeksproject uitvoeren.

  CVON-calls

  Cardiovasculair Onderzoek Nederland (CVON) financiert grootschalige landelijke onderzoeksprojecten, waarin onderzoekers, universiteiten en bedrijven samenwerken. Uitgangspunt van CVON is dat de beste onderzoekers elkaar opzoeken en zichzelf organiseren.

  > Meer over CVON

  PPS-calls

  PPS-call 2018

  De Hartstichting stelt via de call Publiek-Private Samenwerkingen (PPS) ruim € 2 miljoen beschikbaar voor versterking van nationale onderzoeksthema’s. De deadline voor het projectidee is 8 januari 2018 en voor het onderzoeksvoorstel 13 februari 2018.

  > Meer over de PPS-call 2018
   

  SGF-call Immunologie: afweer uit balans

  De Samenwerkende GezondheidsFondsen (SGF) en Topsector LSH (Health~Holland) stellen samen € 2,75 miljoen beschikbaar voor een publiek-privaat onderzoeksinitiatief op het gebied van immunologie.

  De Hartstichting is lid van de SGF. Dit initiatief moet leiden tot een duurzame samenwerking tussen bedrijven, onderzoeks- en kennisinstellingen en gezondheidsfondsen. Werk je samen met relevante partners in dit veld? Aarzel dan niet om een aanvraag in te dienen voor deze call.

  > Meer over de SGF-call Immunologie

  Subsidiewijzer

  In de Subsidiewijzer staat meer informatie over de verschillende subsidies van de Hartstichting.

  > Meer over subsidies

  Nieuwsbrief Onderzoek Online

  Ontvang het laatste nieuws over wetenschappelijk onderzoek en blijf op de hoogte van alle deadlines voor het indienen van subsidies. 

  Meld je aan

  Meer over subsidies

  Dekkerbeurzen Hartstichting

  Dekkerbeurzen Hartstichting

  Subsidiewijzer

  Subsidiewijzer

  Vragen over wetenschappelijk onderzoek?

  Mail Team Onderzoek

  Bel 070 315 55 46
  Of bij geen gehoor: 070 315 55 14