Stel direct je vraag
Naar content trash arrow-down-light menu paper stack arrow-left mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right arrow-right-la heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location play home

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Meer over privacy en voorwaarden.

  Mijn Gids?

  Klik nu hier om deze pagina
  in je Gids te bewaren.

  Congressen en bijeenkomsten

  Congressen en bijeenkomsten

  Congressen en bijeenkomsten

  Wil je als wetenschapper op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Bekijk dan het overzicht van belangrijke congressen en bijeenkomsten op het gebied van cardiovasculair onderzoek. 

  Agenda 2018

  PhD courses

  De Hartstichting stimuleert talentontwikkeling van jonge onderzoekers. Elk jaar organiseren we PhD courses in Papendal. In 2018 zijn ze van 8 t/m 12 oktober. In deze week kunnen PhD-studenten kennis opdoen over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en krijgen ze volop de kans nieuwe contacten te leggen. 

  > Meer over PhD courses

  Puls

  Op 8 februari 2018 organiseerden we voor de derde keer het evenement Puls. Een evenement waar patiënten, zorgprofessionals, bedrijven en wetenschappers elkaar ontmoeten en inspireren.

  > Meer over Puls

  Nieuwsbrief Onderzoek Online

  Ontvang het laatste nieuws over wetenschappelijk onderzoek en blijf op de hoogte van alle deadlines voor het indienen van subsidies. 

  Meld je aan

  Laatste nieuws

  Terugblik Young@heart

  Terugblik Young@heart

  Denk mee over de 3e onderzoeksronde Lifelines

  Denk mee over de 3e onderzoeksronde Lifelines

  Vragen over wetenschappelijk onderzoek?

  Mail Team Onderzoek & Zorginnovatie

  Bel Maartje Zuierveld: 070 315 55 14 
  Is zij niet bereikbaar? Bel dan Sandra van der Torn: 070 315 5670