Het coronavirus kan hartpatiënten ernstig treffen. Ook bij gezonde mensen kan het hartschade veroorzaken. Daarom is onderzoek nu hard nodig. Via ons speciale inzamelplatform hebben we bijna €100.000 opgehaald voor dit belangrijke onderzoek. Ook nu is jouw steun van belang, want corona is de wereld nog niet uit en de gevolgen voor het hart zijn nog onduidelijk. Help je mee?

Over het inzamelplatform

Via ons tijdelijke platform over corona-hartonderzoek haalden we bijna €100.000 op. Ook gaven veel mensen op hartstichting.nl voor het onderzoek. Omdat we je hier ook meer kunnen uitleggen over alle onderzoeken, hebben we besloten om het inzamelen volledig via hartstichting.nl voort te zetten. Uiteraard gaan alle donaties die zijn gedaan op het inzamelplatform naar het belangrijke onderzoek over corona en het hart.

> Lees meer over corona hartonderzoek

Ook interessant voor jou

Harm

Harm: "Ik dacht even dat het mijn hart was, maar het was corona"