Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.

Mijn Gids?

Klik nu hier om deze pagina
    in je Gids te bewaren.

Meedoen aan onderzoek

Wetenschappers benaderen regelmatig de Hartstichting in hun zoektocht naar geschikte deelnemers voor hun onderzoek. Bekijk voor welke onderzoeken deelnemers nodig zijn en laat weten als je interesse hebt!

Meedenken over de zorg

Patiënten, zorgverleners en bedrijven hebben baat bij de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en weten welke verbeteringen daadwerkelijk nodig zijn in de zorg.

• Gezonde Mening: Heb je wel eens ideeën over wat er beter zou kunnen in de zorg? Vind je het leuk om je mening te delen met onderzoekers en ontwikkelaars van innovaties in de zorg? Meld je dan nu aan bij Gezonde Mening.
    • Hart&Vaatpanel: Geef je mening over de zorg via Hart&Vaatpanel

Nieuwsbrief Hartstichting

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over hart- en vaatziekten, resultaten uit onderzoek en onze evenementen.

Onderzoekers die deelnemers zoeken

Meedoen onderzoek zwangerschapsproblemen

Meedoen aan onderzoek van placenta's

Meedoen aan onderzoek menstruatiecyclus