Dekkerbeurzen voor talentvolle onderzoekers

Dekkerbeurzen zijn persoonsgebonden beurzen voor jonge, talentvolle onderzoekers. Zij krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen als onderzoeker op het gebied van hart- en vaatziekten.

Floris Italianer, directeur:

“Een Dekkerbeurs geeft toptalenten de kans zich maximaal te ontwikkelen als wetenschapper en innovatief onderzoek te doen. Dit heeft in de afgelopen decennia geleid tot prachtige resultaten.”

Dekkerbeurzen in 2019

In juli 2019 reikte de Hartstichting 10 Dekkerbeurzen uit. De talentvolle onderzoekers kregen een beurs voor vernieuwend onderzoek. In totaal investeert de Hartstichting hier 3,7 miljoen euro in.

> Bekijk welke onderzoekers een beurs kregen

Dekkerbeurzen 2018

Op 23 januari 2019 was de feestelijke uitreiking van Dekkerbeurzen aan de onderzoekers die in 2018 een beurs toegekend kregen.

> Bekijk welke onderzoekers een beurs kregen

Meer dan 30 jaar Dekkerprogramma

Al meer dan 200 jonge talentvolle onderzoekers kregen in de loop der jaren een Dekkerbeurs. Lees wat er is bereikt en welke onderzoeken nu nog lopen met Dekkerbeurzen.

> Meer over de resultaten van Dekkerbeurzen

Aanvragen Dekkerbeurs

Ben je onderzoeker en wil je in aanmerking komen voor een Dekkerbeurs? Alle deadlines en procedures vind je op de website voor professionals.

> Alles over Dekkerbeurzen

Vragen over wetenschappelijk onderzoek?

Mail Team Onderzoek & Zorginnovatie