Collecteweek: kom met jouw hart in actie

Collecteren was nog nooit zo gemakkelijk!

Collecteren met je mobiel: snel, eenvoudig en het kan vanaf de bank! Vraag een klein bedrag aan je familie, vrienden en collega's. Zo draagt iedereen een steentje bij aan betere zorg voor hart- en vaatpatiënten. Help jij ook mee?

Meld je direct aan

Haal giften op waar en wanneer jij wilt, eenvoudig op jouw mobiel via jouw persoonlijke collectepagina.
Ja, ik wil helpen

De collecteweek is van 10 t/m 16 april. Wil je helpen met de collecte? Meld je dan nu aan als mobiele collectant.

Dit is waarom collecteren belangrijk is

In Nederland zijn er zo'n 1,5 miljoen mensen met een chronische hart- of vaatziekte. Als we niets doen komen er binnen 10 jaar een half miljoen patiënten bij. Door te collecteren haal je geld op en steun je onderzoek naar oplossingen tegen hart- en vaatziekten.

geen foto

Zo werkt mobiel collecteren

Vragen over vrijwilligerswerk of collecteren?

Mail Servicepunt Vrijwilligers

Bel 070 315 56 95