Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.

Mijn Gids?

Klik nu hier om deze pagina
    in je Gids te bewaren.

Reanimatiepartners van de Hartstichting zijn vrijwilligers die reanimatiecursussen organiseren en aanbieden. Ze zetten professionele instructeurs in, maar houden de kosten verder zo laag mogelijk.

Er zijn ruim 500 locaties in het hele land waar vrijwilligers AED- en reanimatiecursussen organiseren. Maar we hebben nog niet in alle steden of dorpen een Reanimatiepartner.

> Meer over reanimatie- en AED-cursussen

Voordelen voor Reanimatiepartners

De Hartstichting ondersteunt Reanimatiepartners. Bied jij als vrijwilligersorganisatie reanimatiecursussen aan? Meld je dan aan als Reanimatiepartner en profiteer van de vele voordelen:

• gratis lesboekjes en materialen
    • ondersteuning en advies van de Hartstichting
    • vermelding van jouw cursusaanbod op onze website
    • een eigen website voor jouw cursusaanbod
    • handige tools voor administratie en het sturen van automatische e-mails aan cursisten

Wouter, Reanimatiepartner

"Als Reanimatiepartner van de Hartstichting hebben we al vele honderden cursisten getraind"

Lees mijn verhaal

Voorwaarden voor Reanimatiepartners

Om in aanmerking te komen als Reanimatiepartner moet je:

• onderdeel zijn van een stichting of vereniging
    • geen winstoogmerk hebben
    • een bestuur hebben dat uit minstens 3 personen bestaat
    • cursussen aanbieden volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)
    • instructeurs en docenten hebben die beschikken over een geldig NRR-certificaat
    • basis- en herhalingscursussen (reanimeren) aanbieden aan alle inwoners van een buurt, gemeente of regio
    • werken op vrijwilligersbasis
    • uitsluitend lesmaterialen gebruiken van de Hartstichting en de NRR

Word ook Reanimatiepartner

Voldoet jouw organisatie aan bovenstaande voorwaarden? Dien dan een verzoek in om Reanimatiepartner van de Hartstichting te worden.

We hebben de volgende gegevens nodig:

• motivatie
    • kopie huidige statuten
    • kopie uittreksel van de Kamer van Koophandel (maximaal 3 jaar oud)

Stuur het verzoek aan reanimatiepartner@hartstichting.nl.

Per post versturen

Heb je niet de mogelijk om jouw gegevens via e-mail te sturen, verzend deze dan per post naar:

Hartstichting
    T.a.v. team 6-minutenzone
    2501 CH Den Haag

Materialen bestellen

Ben je al Reanimatiepartner? Bestel dan de gratis lesmaterialen voor jullie opleidingslocatie via de webshop.

Meer info en voorwaarden

Stel je vraag aan de Infolijn

Lees meer over reanimatie

Miljoen euro opgehaald voor AED's in de buurt