32 resultaten voor ''

Groot onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen van start

De Hartstichting en Stichting Hartekind steken samen € 3 miljoen in nieuw groot onderzoek naar het eerder herkennen en beter behandelen van de gevolgen van aangeboren hartafwijkingen.

Onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen

Lees hier meer over de steeds beter werkende behandelingen bij aangeboren hartafwijkingen.

Zinzy

"Het zou fijn zijn als ze andere kinderen helemaal beter kunnen maken"

Dayenne

"Fijn dat ik veel steun krijg en kan geven, want mentaal is het soms best zwaar"

Kris Krokodil

Kris Krokodil is een knuffel van 5 jaar en heeft een hartafwijking. Gebruik Kris om met je kind over zijn of haar hartafwijking te praten.

Nieuw: sterrenbedel voor TikkieRing van overleden kind

Sterretje voor TikkieRing Hartstichting na overlijden kind met een hartaandoening.

Nieuwe app brengt jongeren met hartaandoening samen

De app TEAMHartvrienden is er voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar met een hartaandoening.

Risico op latere hartproblemen in bloed te meten

Met een bloedtest is het risico op latere hartklachten te voorspellen. Dit ontdekte Vivan Baggen.

Video's Kris Krokodil

Kris Krokodil is 5 jaar en heeft een hartafwijking. Hij heeft zijn eigen video’s waar hij verschillende avonturen beleefd. Bekijk deze samen met je kind.

De TikkieRing

De TikkieRing met Tikkies helpt je kind met een hartafwijking deze ervaringen te verwerken. De TikkieRing vertelt het verhaal van je kind.