13 resultaten voor ''

Hartstichting draagt TikkieRing over aan stichting Hartekind

Per 1 januari 2021 draagt de Hartstichting de TikkieRing over aan stichting Hartekind. Tikkies zijn bedels die kinderen met een hartafwijking krijgen na een onderzoek of behandeling.

Samen sterk voor gezonde harten

Een gezond hart is belangrijk, juist nu in coronatijd. De Hartstichting start nieuw onderzoek naar het effect van het coronavirus op het hart en geeft tips voor gezond leven. Kijk wat jij kunt doen.

Meer overlevenden, maar het aantal patiënten groeit

Steeds meer mensen overleven een hart- of vaatziekte, maar het aantal patiënten groeit. Lees het nieuwsbericht.

Onderzoeksagenda Hartstichting

Lees meer over de 5 thema’s uit de onderzoeksagenda waarvoor wij nu en de komende jaren extra onderzoek mogelijk maken, om zo tot nieuwe en betere oplossingen te komen.

Actieve Donor Registratie (ADR) redt levens

De Hartstichting is voorstander van Actieve Donor Registratie (ADR). Heb jij je al geregistreerd als orgaandonor? Help levens redden.

Je geld goed besteed

Met jouw donatie draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek, voorlichting over hart- en vaatziekten en ondersteuning aan patiënten.

Jaarverslag 2020

We zetten ons in voor een gezond hart voor iedereen. Dit doen we door ziekte op tijd te ontdekken en te behandelen. Lees ons jaarverslag.

Missie Hartstichting: hart- en vaatziekten verslaan

In totaal zijn er zo'n 1,55 miljoen hart- en vaatpatiënten in Nederland, waarvan er dagelijks ruim 100 overlijden. Onze missie: hart- en vaatziekten verslaan.

Dit doet de Hartstichting

De Hartstichting wil hart- en vaatziekten eerder opsporen en behandelen. We doen onderzoek en geven voorlichting. Lees wat wij doen en hoe je zelf kunt helpen.

Over de Hartstichting

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Lees alles over de organisatie, partners en verantwoording van de bestedingen van de Hartstichting.