15 resultaten voor ''

Help mee

Bekijk de manieren om bij te dragen aan medische doorbraken voor hartproblemen. Met jouw hulp kunnen we eerder en sneller oplossingen vinden.

Raakt corona jou in het hart?

Er is dringend meer kennis nodig over corona. Wie loopt risico en hoe kunnen we patiënten beter behandelen? Geef voor hartonderzoek. Juist nu,

Donateurs blijven de Hartstichting trouw

In 2018 namen de inkomsten van de Hartstichting toe. De Hartstichting behoort tot de weinige grote organisaties, die afgelopen jaar meer donateurs en inkomsten binnenhaalde.

Winnaars Dance Dance Dance schenken € 100.000,- aan Hartstichting

De Hartstichting ontving € 100.000,- van de winnaars van het RTL4-programma Dance Dance Dance.

Mobiel doneren met sms

Steun de Hartstichting met mobiel doneren per sms. Sms HART naar 4333 en doneer eenmalig € 3,00. Het wordt verrekend met je beltegoed of telefoonrekening.

Fiscale regels bij een schenking

Voor schenken aan goede doelen gelden speciale fiscale regels. Wil je schenken aan de Hartstichting? Giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Flex doneren

Er zijn verschillende manieren van doneren. Flex doneren is maandelijks doneren via je mobiele telefoon. Heel eenvoudig aan de hand van 1 sms.

Doneren met Tikkie

Er zijn verschillende manieren van doneren. Doneren met Tikkie is heel betrouwbaar en veilig en heel eenvoudig.

Eerbetoon bij overlijden

Als eerbetoon bij het overlijden van je dierbare kun je iets betekenen voor alle hart- en vaatpatiënten door geld in te zamelen voor levensreddend onderzoek bij een begrafenis of collecte bij een uitvaart.

Slim schenken met belastingvoordeel

Steun de Hartstichting met een periodieke gift. Schenk een vast bedrag voor minimaal 5 jaar en ontvang geld terug van de belasting. Bereken snel hoeveel.