19 resultaten voor ''

Hoge bloeddruk? Helft Nederlandse mannen heeft geen idee

Bijna de helft van de mannen van 40 tot 60 jaar heeft geen interesse in het meten van de bloeddruk. En dat terwijl maar liefst 1 op de 3 mannen een hoge bloeddruk heeft.

Ruim 10.000 mensen met hoge bloeddruk opgespoord

Dit jaar hebben ruim 33.500 mensen hun bloeddruk laten meten bij een bloeddrukmeetpunt van de Hartstichting. Ruim 10.000 mensen hadden een hoge bloeddruk.

Hartstichting roept mensen op regelmatig bloeddruk te meten

Veel Nederlanders weten niet dat ze een hoge bloeddruk hebben. De Hartstichting roept mensen daarom op regelmatig hun bloeddruk te meten.

Gratis bloeddruk meten voor inwoners Den Haag

Inwoners van Den Haag kunnen van 14 tot 25 januari gratis hun bloeddruk laten controleren in de bieb, op het stadsdeelkantoor of bij de apotheek. Lees het nieuwsbericht.

Bloeddruk meten bij de arts

Alleen een arts kan een hoge bloeddruk vaststellen. Hoe beoordeelt de arts dit en hoe vaak is het nodig om je bloeddruk te meten?

24-uurs bloeddrukmeting

24-uurs bloeddrukmeting geeft inzicht in verloop van de bloeddruk door langere tijd achter elkaar te meten. Lees meer over 24-uurs bloeddrukmeting.

Voor- en nadelen bloeddruk meten

De Hartstichting vindt het belangrijk dat je regelmatig je bloeddruk meet. Lees waarom dit nodig is en wat de voor- en nadelen zijn van het meten van je bloeddruk.

Betrouwbare bloeddrukmeters

Het bedrijf STRIDE BP test bloeddrukmeters op betrouwbaarheid. Bekijk de lijst met betrouwbare meters.

Bloeddruk thuis meten

Er zijn verschillende redenen om thuis bloeddruk te meten. Meet op de goede manier en gebruik een betrouwbare bloeddrukmeter. Lees over thuis bloeddruk meten.

Betrouwbare bloeddrukmeter kopen

Hoe vind je een betrouwbare bloeddrukmeter? We helpen je graag!