20 resultaten voor ''

Edwin

"Mijn bloeddruk was meerdere keren te hoog"

Luuk

"Een hoge bloeddruk is niet alleen iets voor oudere mensen"

Carolien

"Een hoge bloeddruk, dát had ik echt nooit verwacht"

Hoge bloeddruk? Helft Nederlandse mannen heeft geen idee

Bijna de helft van de mannen van 40 tot 60 jaar heeft geen interesse in het meten van de bloeddruk. En dat terwijl maar liefst 1 op de 3 mannen een hoge bloeddruk heeft.

Ruim 10.000 mensen met hoge bloeddruk opgespoord

Dit jaar hebben ruim 33.500 mensen hun bloeddruk laten meten bij een bloeddrukmeetpunt van de Hartstichting. Ruim 10.000 mensen hadden een hoge bloeddruk.

Hartstichting roept mensen op regelmatig bloeddruk te meten

Veel Nederlanders weten niet dat ze een hoge bloeddruk hebben. De Hartstichting roept mensen daarom op regelmatig hun bloeddruk te meten.

Gratis bloeddruk meten voor inwoners Den Haag

Inwoners van Den Haag kunnen van 14 tot 25 januari gratis hun bloeddruk laten controleren in de bieb, op het stadsdeelkantoor of bij de apotheek. Lees het nieuwsbericht.

24-uurs bloeddrukmeting

24-uurs bloeddrukmeting geeft inzicht in verloop van de bloeddruk door langere tijd achter elkaar te meten. Lees meer over 24-uurs bloeddrukmeting.

Bloeddruk meten: wat kan ik verwachten?

De Hartstichting vindt het belangrijk dat je vanaf je 40e elk jaar je bloeddruk meet. Lees waarom dit nodig is en wat je kunt verwachten.

Bloeddruk meten bij de arts

Hoe meet de arts je bloeddruk en hoe stelt hij vast of je een hoge bloeddruk hebt. Lees over de manieren om dit te doen.