5 resultaten voor 'onderzoek naar corona'

Raakt corona jou in het hart?

Er is dringend meer kennis nodig over corona. Wie loopt risico en hoe kunnen we patiënten beter behandelen? Geef voor hartonderzoek. Juist nu,

Hartonderzoek naar betere behandeling van corona

Er is dringend meer informatie nodig over corona en het hart. Steun dit hartonderzoek en help een betere behandeling mogelijk te maken.

Minder IC-opnames door bloeddrukmedicijnen?

Met steun van de Hartstichting is een groot onderzoek gestart naar valsartan. Dit veelgebruikte medicijn tegen hoge bloeddruk kan het aantal IC-opnames verminderen.

Op zoek naar kennis over corona en het hart

Hart- en vaatpatiënten kunnen ernstig ziek worden door het coronavirus. Door analyse van gegevens van patiënten, komt er meer duidelijkheid over wie risico loopt en wat de beste behandeling is.

Hoe kunnen huisartsen hartpatiënten met corona beter behandelen?

De Hartstichting is in samenwerking met huisartsen en cardiologen een nieuw onderzoek gestart. Het doel: de behandeling verbeteren van hartpatiënten met corona, die niet in het ziekenhuis liggen.