12 resultaten voor ''

Hackaton naar beter opsporen hartproblemen succesvol

Samen op zoek naar een oplossing om ernstige hart- en vaatziekten beter op te sporen. Dit was het doel van de hackaton die plaatsvond van 21 tot 25 januari.

Gezondheidsfondsen voor Rookvrij

Gezondheidsfondsen voor Rookvrij is een samenwerkingsverband van gezondheidsfondsen die samenwerken om Nederland rookvrij te maken.

Partners

Gesteund door bedrijven is het voor ons mogelijk om te investeren in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen.

Ditzo

Ditzo voerde campagne voor onderzoek van de Hartstichting naar het vrouwenhart. Een pluchen hart legde 29.000 kilometer af, met € 307.650,- als resultaat.

Fit4lady

Vrouwenfitnessclub Fit4lady is partner van de Hartstichting. Tijdens de jaarlijkse vrouwencampagne halen ze geld op voor de Hartstichting.

Goededoelshop.nl

Koop je producten via de Doel Shop en doneer daarmee gratis aan de Hartstichting. Er doen meer dan 250 webwinkels mee.

Stichting Promotie Anthurium

Stichting Promotie Anthurium is partner van de Hartstichting. Sinds 2014 halen zij geld op met ludieke acties en de verkoop van anthuriums.

Opel en Feyenoord

Iedere week krijgen ongeveer 300 Nederlanders een hartstilstand. Opel en Feyenoord helpen de Hartstichting om levens te redden bij een hartstilstand.

Speel mee met Nederlandse Loterij

Steun de Hartstichting door mee te spelen met Nederlandse Loterij. Voor € 2 maak je al kans op € 7,5 miljoen en met de jackpot op meer dan € 10 miljoen.

Speel mee met de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt de Hartstichting. Koop een lot, win mooie prijzen en help de Hartstichting. Van je inleg gaat minimaal 40% naar de Hartstichting.