12 resultaten voor ''

Hartstichting roept mensen op regelmatig bloeddruk te meten

Veel Nederlanders weten niet dat ze een hoge bloeddruk hebben. De Hartstichting roept mensen daarom op regelmatig hun bloeddruk te meten.

Bloeddruk meten bij de arts

Alleen een arts kan een hoge bloeddruk vaststellen. Hoe beoordeelt de arts dit en hoe vaak is het nodig om je bloeddruk te meten?

Bloeddrukmeter kopen

Gebruik thuis een betrouwbare bloeddrukmeter. Lees de tips voor het kopen van een bloeddrukmeter.

24-uurs bloeddrukmeting

24-uurs bloeddrukmeting geeft inzicht in verloop van de bloeddruk door langere tijd achter elkaar te meten. Lees meer over 24-uurs bloeddrukmeting.

Voor- en nadelen bloeddruk meten

De Hartstichting vindt het belangrijk dat je regelmatig je bloeddruk meet. Lees waarom dit nodig is en wat de voor- en nadelen zijn van het meten van je bloeddruk.

Bloeddruk meten op locatie

Tussen 27 mei en 8 juni kun je gratis je bloeddruk meten op veel locaties in Nederland. Vind een meetlocatie in je buurt.

Wat weet jij over je bloeddruk?

Gratis bloeddruk meten in jouw buurt

Bloeddruk thuis meten

Er zijn verschillende redenen om thuis bloeddruk te meten. Meet op de goede manier en gebruik een betrouwbare bloeddrukmeter. Lees over thuis bloeddruk meten.

Edwin

"Mijn bloeddruk was meerdere keren te hoog"