17 resultaten voor ''

Karin Kanselaar

“Patiënten betrekken bij onderzoek is voor ons heel normaal”

Prof. dr. Jolien Roos

“Mooi om te zien dat steeds meer kinderen met een hartafwijking de volwassen leeftijd bereiken”

Ella

“Als burgerhulpverlener kun je écht het verschil maken, daarom doe ik dit zo graag”

Prof. dr. Saskia Middeldorp

“Ik ben enorm gedreven om vrouwen met trombose rond hun zwangerschap beter te helpen”

Liza

“Wat fijn dat ik als burgerhulpverlener die man kon redden”

Dr. Bart van der Worp, neuroloog

“Snel in het ziekenhuis zijn vergroot de kans op herstel bij een beroerte”

Prof. dr. Jaap Kappelle

“Dankzij enorme stappen in de wetenschap herstellen steeds meer patiënten na een beroerte”

Dr. Aafke Snoeijen, huisarts

“Een test die het risico op een hartinfarct écht goed inschat is erg welkom”

Dr. Ruud Koster

“Bij een hartstilstand op straat is de overlevingskans nu veel groter dan 20 jaar geleden”

Dr. Arend Mosterd

“Dapper dat de Hartstichting het anders aan durft te pakken en luistert naar wat mensen willen”