119 resultaten voor ''

Daniëlle

"Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

Erik (87)

"Na mijn bypassoperatie besloot ik de Hartstichting in mijn testament op te nemen"

Herman

"Als we er beiden niet meer zijn, blijven we onderzoek van de Hartstichting steunen"

Vertel je persoonlijke verhaal

Ervaring met hart- en vaatziekten? Vertel hier je persoonlijke verhaal. De Hartstichting is altijd op zoek naar mensen die hun verhaal willen vertellen.

Prof. dr. Isabelle van Gelder

“Prachtig om te zien hoe onderzoek de zorg voor patiënten met boezemfibrilleren echt verbetert”

Duncan

“Bijzonder om 52 kilometer te lopen voor mijn vader die op zijn 52e overleed”