Stel direct je vraag
Naar content

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

5 resultaten voor ''

Betere afspraken nodig over het gezonder maken van voedingsmiddelen

Betere afspraken nodig over het gezonder maken van voedingsmiddelen

De Hartstichting bood vandaag een petitie aan in de Tweede Kamer. Zij vindt dat de Voedingsindustrie en het ministerie van VWS te kleine stappen zetten om voedingsmiddelen gezonder te maken.

Te kleine stappen in zout- en suikervermindering

Te kleine stappen in zout- en suikervermindering

Het RIVM constateert dat er nog steeds teveel suiker en zout in voeding zit. De overheid zou stappen moeten nemen op het gebied van productverbetering.

Stevigere aanpak nodig voor minder zout, verzadigd vet en suiker in voeding

Stevigere aanpak nodig voor minder zout, verzadigd vet en suiker in voeding

Er is een stevigere aanpak nodig om voedingsmiddelen gezonder te maken, concluderen meerdere organisaties.

Nieuw systeem voor kleurcodes op etiketten

Nieuw systeem voor kleurcodes op etiketten

Vandaag maakten 6 voedingsfabrikanten bekend dat zij een kleurcodering willen toepassen op de verpakkingen van voeding.

 Verbeteren samenstelling van bewerkt voedsel

Verbeteren samenstelling van bewerkt voedsel

De Hartstichting zet zich in voor het verbeteren van de samenstelling van bewerkte voedingsmiddelen. Lees meer over de prestaties.