15 resultaten voor ''

Bas Westerweel

"Iedereen kan een redder zijn"

Lieke Martens

"Mijn vader kwam heel snel in actie"

Bas Westerweel

"Iedereen kan een redder zijn"

Kom in actie als burgerhulpverlener

Bij een hartstilstand telt elke seconde. Met de juiste hulp in de eerste 6 minuten is de kans op overleven het grootst.

Veel Nederlanders weten niet waar de dichtstbijzijnde AED hangt

34% van de Nederlanders weet niet waar de dichtstbijzijnde AED in hun directe omgeving hangt. De kennis en de beschikbaarheid van AED’s is nog steeds onvoldoende, zo blijkt uit een peiling van de Hartstichting.

Nu landelijk één oproepsysteem voor reanimatie

Vanaf vandaag is er één landelijk oproepsysteem voor reanimatie: HartslagNu. Burgerhulpverleners kunnen nu overal in Nederland een oproep krijgen bij een hartstilstand.

Strandfestival ZAND in Almere dit jaar hartverantwoord

Het Strandfestival ZAND op 25 augustus is het allereerste hartverantwoorde festival van Nederland. Het hele terrein voldoet aan de eisen om bij een hartstilstand binnen 6 minuten te kunnen handelen.

Ambassadeur Lieke Martens zet zich in voor meer AED's in Nederland

Voetbalster Lieke Martens heeft zich als ambassadeur aan de Hartstichting verbonden. Zij focust zich op meer AED’s op sportvelden.

Mijlpaal bereikt: 170.000 burgerhulpverleners in Nederland

Er is een belangrijke mijlpaal bereikt: 170.000 burgerhulpverleners in Nederland! Er is nu nog veel behoefte aan registratie van AED's.

6-Minutenzone voor gemeentes

Start 6-Minutenzones in jouw gemeente. Zo zorg je dat er binnen 6 minuten hulp kan zijn bij een Hartstilstand. En red je als gemeente extra levens.