39 resultaten voor ''

AED's bij alle treinstations in 2021

Op alle treinstations in Nederland wordt in 2021 een AED geplaatst en aangemeld bij het reanimatieoproepsysteem HartslagNu. Geweldig nieuws voor een hartveilig Nederland.

1500e BuurtAED opgehangen

Al 1500 buurten in Nederland hebben gezamenlijk een AED aangeschaft. De 1500e BuurtAED werd deze week in Houten geïnstalleerd. Lees het bericht.

Buurten zonder AED in kaart gebracht

Op 1775 plekken na, heeft Nederland een dekkend AED-netwerk. De Hartstichting en HartslagNu hebben in kaart gebracht waar de laatste AED-loze zones zich bevinden.

Hartstichting positief over sluiting AED-databank van Rode Kruis

De Hartstichting is blij met het besluit van het Rode Kruis om hun AED-database te stoppen. Dit zorgt voor meer duidelijkheid.

Nog 5.000 AED's nodig

Om heel Nederland hartveiliger te maken zijn er nog zo'n 5.000 AED's nodig. De VriendenLoterij start vanaf 10 februari een campagne om deze AED’s te werven.

Maak jouw buurt hartveiliger met een AED

Een AED is onmisbaar bij een hartstilstand. Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de kans op overleven. Heeft jouw buurt al een AED?

Bas Westerweel

"Iedereen kan een redder zijn"

Lieke Martens

"Mijn vader kwam heel snel in actie"

Nog 5.000 AED's nodig

Voor een dekkend netwerk nog ruim 5.000 AED’s extra nodig in Nederland. Kom daarom in actie en zamel samen met je buren geld in voor een BuurtAED. Samen kunnen we levens redden.

130 kilometer hartveilige kust van Hoek tot Helder

Deze zomer hangen 15 gemeenten AED’s langs de kustlijn om het strand veiliger te maken. In totaal worden er 64 AED's geplaatst. Gemeente Katwijk beet de spits af op 5 juni.