16 resultaten voor ''

Harten Diner levert ruim 150.000 euro op voor de Hartstichting

Op 7 oktober bereidden 6 vooraanstaande koks een exclusief diner in de Grote Kerk in Den Haag. Mede dankzij de aanwezigheid van bijna 200 mensen is op deze avond het prachtige bedrag van € 153.444,- opgehaald.

Daley Blind nieuwe ambassadeur van de Hartstichting

Topvoetballer Daley Blind zet zich vanaf vandaag in als ambassadeur voor de Hartstichting. Uit eigen ervaring weet Blind hoe belangrijk een gezond hart is.

Kitesurfmarathon Hoek tot Helder zamelt ruim 600.000 euro in voor de Hartstichting

Ruim 400 goed getrainde kitesurfers namen deel aan de langste eendaagse kitesurftocht van de wereld: ‘Hoek tot Helder’. Met deze 130 kilometer lange marathon zamelden zij ruim 600.000 euro in voor de Hartstichting.

Hartstocht levert ruim 130.000 euro op voor onderzoek hart- en vaatziekten

Op 2 oktober kleurde de Hollandse kustlijn rood door de duizenden wandelaars die de Hartstocht liepen vanaf het Scheveningse strand. Ook liepen er zo’n 1000 deelnemers mee vanuit huis via de eRoutes app. Samen haalden zij in totaal ruim 130.000 euro op voor onderzoek naar een gezond hart.

Barbara de Loor

"Ik moest kiezen tussen stoppen met schaatsen, of een ingreep aan mijn hart”

Chef-kok Dennis Huwaë met andere sterrenchefs in één keuken

Op 7 oktober staan vooraanstaande chef-koks voor 1 keer met elkaar in de keuken. Bij elkaar zijn zij goed voor maar liefst 6 Michelinsterren. Chef-kok Dennis Huwaë heeft een persoonlijke reden om deel te nemen aan dit bijzondere evenement.

Help mee

Bekijk de manieren om bij te dragen aan medische doorbraken voor hartproblemen. Met jouw hulp kunnen we eerder en sneller oplossingen vinden.

Gijs

"20 kilometer Hartstocht is leuk en makkelijk"

Derde editie 11strandentocht Hartstichting groot succes

In 2019 was de derde editie van de 11strandentocht. 3.072 deelnemers liepen 11, 20, 40 of 60 kilometer langs de kust. Samen haalden zij een recordbedrag van € 130.777,- op.