12 resultaten voor ''

Erik (87)

"Na mijn bypassoperatie besloot ik de Hartstichting in mijn testament op te nemen"

Herman

"Als we er beiden niet meer zijn, blijven we onderzoek van de Hartstichting steunen"

Veel Nederlanders overwegen nalatenschap goed doel

Steeds meer Nederlanders schenken een deel van hun nalatenschap aan een goed doel. Lees over de resultaten van het onderzoek naar nalatenschap.

Nalaten aan de Hartstichting

Help mee aan een wereld zonder hart- een vaatziekten, door te overwegen om de Hartstichting te steunen met uw nalatenschap. Lees meer.

Brochure 'Geven ná leven' aanvragen

Onze droom is een wereld zonder hart- en vaatziekten. Help mee deze droom te realiseren met uw nalatenschap. Vraag de brochure 'Geven ná leven' aan.

Goed doel in testament opnemen

Overweegt u om een goed doel in uw testament op te nemen en denkt u aan de Hartstichting? Bekijk alle praktische informatie.

Eenvoudig online een testament opstellen

Zelf uw testament opstellen en wilt u de Hartstichting benoemen als erfgenaam of een legaat nalaten? Regel het eenvoudig online via NuTestament.

Bijeenkomst Nalatenschap

De Hartstichting organiseert regelmatig informatieve en inspirerende bijeenkomsten over nalatenschappen.

Bijeenkomst Hartstichting Doorn

Kom op 17 maart naar de inspirerende bijeenkomst van de Hartstichting. Meld u nu aan.

Mevrouw Oosterwijk

Mevrouw Oosterwijk besloot voor haar overlijden om de Hartstichting via haar testament te steunen.