16 resultaten voor ''

Bijeenkomst Hartstichting Arnhem

Kom op 17 oktober naar de inspirerende bijeenkomst van de Hartstichting. Meld u nu aan.

Erik (87)

"Na mijn bypassoperatie besloot ik de Hartstichting in mijn testament op te nemen"

Herman

"Als we er beiden niet meer zijn, blijven we onderzoek van de Hartstichting steunen"

Veel Nederlanders overwegen nalatenschap goed doel

Steeds meer Nederlanders schenken een deel van hun nalatenschap aan een goed doel. Lees over de resultaten van het onderzoek naar nalatenschap.

Nalaten

Geld uit nalatenschappen is heel belangrijk voor de Hartstichting. Maar liefst een derde van het geld dat we investeren in onderzoek is afkomstig uit nalatenschappen. Lees meer over nalatenschap.

Brochure 'Geven ná leven' aanvragen

Onze droom is een wereld zonder hart- en vaatziekten. Help mee deze droom te realiseren met jouw nalatenschap. Vraag de brochure 'Geven ná leven' aan.

Goed doel in je testament opnemen

Overweeg je om een goed doel in je testament op te nemen? En denk je aan de Hartstichting? Hier vind je alle praktische informatie.

Eenvoudig online je testament opstellen

Zelf je testament opstellen en wil je de Hartstichting benoemen als erfgenaam of een legaat nalaten? Regel het eenvoudig online via NuTestament.

Erfenisdossier

Leg je wensen en informatie over belangrijke gegevens gratis vast in het Erfenisdossier. Zo weten je naasten wat zij moeten doen als je er niet meer bent.

Erfenisdossier aanvragen

Vraag het Erfenisdossier gratis aan. Het Erfenisdossier bewaar je thuis. Eenmaal ingevuld, kun je het met je naasten bekijken en aanpassen waar nodig.