23 resultaten voor ''

GOED B.V.

Goede balans tussen werk en privé draagt bij aan je gezondheid

René van Winkelen

"Als iemand hier op het bedrijf iets overkomt, willen we snel kunnen handelen"

Gerrit Noordermeer

"Gezondheid van onze werknemers gaat ons aan het hart"

ProRail maakt alle treinperrons rookvrij

ProRail heeft vandaag bekend gemaakt dat alle treinperrons binnen twee jaar rookvrij zijn. De Hartstichting hoopt dat andere bedrijven dit voorbeeld volgen.

Hackaton naar beter opsporen hartproblemen succesvol

Samen op zoek naar een oplossing om ernstige hart- en vaatziekten beter op te sporen. Dit was het doel van de hackaton die plaatsvond van 21 tot 25 januari.

Fit4lady

Vrouwenfitnessclub Fit4lady is partner van de Hartstichting. Tijdens de jaarlijkse vrouwencampagne halen ze geld op voor de Hartstichting.

Stichting Promotie Anthurium

Stichting Promotie Anthurium is partner van de Hartstichting. Sinds 2014 halen zij geld op met ludieke acties en de verkoop van anthuriums.

Harteraad

Harteraad is de patiëntenvereniging voor hart- of vaatpatiënten en hun naasten. Zij werkt nauw samen met de Hartstichting.

Fit4lady in actie voor de Hartstichting

De Hartstichting ontving 17.000 euro van Fit4lady. De opbrengst is deels bestemd om bij te dragen aan ‘Heel Nederland één 6-Minutenzone’ en deels voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Unica

Unica draagt bij aan het hartveiliger maken van buurten door het monteren en registreren van AED’s in het hele land.