14 resultaten voor ''

Daniëlle

"Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

Nieuwe ambassadeurs in actie tijdens collecteweek

Dit jaar geven 8 ambassadeurs de online aftrap voor de collecteweek. Net zoals de 50.000 collectanten halen zij in in de collecteweek geld op voor meer openbare AED’s in Nederland.

Collecteren tijdens een feest

Binnenkort een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum of verjaardag? Zamel met onze speciale collectebus geld in voor de Hartstichting.

Word collectant

Word vrijwilliger tijdens de collecte

De Hartstichting is altijd op zoek naar veel vrijwilligers. Met jouw tijd en inzet steun je het werk van de Hartstichting. Meld je nu aan als vrijwilliger.

Organiseer de collecte

Voor de collecteweek moet er veel georganiseerd worden. Meld je nu aan om mee te helpen!

CollecteWeb

Speciaal voor vrijwilligers is er CollecteWeb. Op CollecteWeb staat collecte-informatie, nieuws en een materialenbank.

Hartstichting bedankt vrijwilligers

Op 26 mei huldigde de Hartstichting 47 jubilerende vrijwilligers die zich al jarenlang inzetten. Lees het nieuwsbericht over de bijeenkomst.

Collecteren tijdens een uitvaart

En dierbare verloren aan een hart- of vaatziekte? Bekijk de mogelijkheden om bij de uitvaart geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek.

Collecteweek Hartstichting

De collecteweek is van 8 tot en met 14 april. Tijdens deze week gaan 50.000 collectanten op pad om geld op te halen. Doe een gift in de bus of word mobiele collectant.