18 resultaten voor ''

Marleen

“Iets betekenen voor een ander vind ik belangrijk"

Yaniv

“Een steentje bijdragen aan goede doelen vind ik belangrijk”

Hartstichting bedankt vrijwilligers voor inzet

Op 11 mei huldigde de Hartstichting een aantal vrijwilligers om hen te bedanken voor de jarenlange inzet. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart.

Daniëlle

"Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

Nieuwe ambassadeurs in actie tijdens collecteweek

Dit jaar geven 8 ambassadeurs de online aftrap voor de collecteweek. Net zoals de 50.000 collectanten halen zij in in de collecteweek geld op voor meer openbare AED’s in Nederland.

Collecteren tijdens een feest

Binnenkort een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum of verjaardag? Zamel met onze speciale collectebus geld in voor de Hartstichting.

CollecteWeb

Speciaal voor vrijwilligers is er CollecteWeb. Op CollecteWeb staat collecte-informatie, nieuws en een materialenbank.

Collecteren tijdens een uitvaart

Als een dierbare overlijdt, is dat een verdrietige tijd. Je voelt je machteloos en wilt iets doen. Zamel ter nagedachtenis aan je dierbare geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij een uitvaartcollecte.

Online collecteren

Start eenvoudig jouw online collecte en zamel geld in voor de Hartstichting. Zo doneren jouw vrienden en familie eenvoudig op jouw online collectebus.

Organiseer de collecte

Voor de collecteweek moet er veel georganiseerd worden. Meld je nu aan om mee te helpen!