16 resultaten voor ''

Hartstichting bedankt vrijwilligers voor inzet

Op 11 mei huldigde de Hartstichting een aantal vrijwilligers om hen te bedanken voor de jarenlange inzet. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart.

Daniëlle

"Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

Nieuwe ambassadeurs in actie tijdens collecteweek

Dit jaar geven 8 ambassadeurs de online aftrap voor de collecteweek. Net zoals de 50.000 collectanten halen zij in in de collecteweek geld op voor meer openbare AED’s in Nederland.

Collecteweek Hartstichting

Van 11 t/m 17 april 2021 is de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting. Collectanten gaan op pad om geld op te halen voor oplossingen voor gezondere harten. Doe je mee?

Collecteren tijdens een feest

Binnenkort een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum of verjaardag? Zamel met onze speciale collectebus geld in voor de Hartstichting.

CollecteWeb

Speciaal voor vrijwilligers is er CollecteWeb. Op CollecteWeb staat collecte-informatie, nieuws en een materialenbank.

Collecteren tijdens een uitvaart

Als een dierbare overlijdt, is dat een verdrietige tijd. Je voelt je machteloos en wilt iets doen. Zamel ter nagedachtenis aan je dierbare geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij een uitvaartcollecte.

Online collecteren | Hartstichting

Start eenvoudig jouw online collecte en zamel geld in voor de Hartstichting. Zo doneren jouw vrienden en familie eenvoudig op jouw online collectebus.

Doneren aan de deur

Doneer via de website of aan de deur. Bepaal zelf de hoogte van het bedrag en doe een eenmalige of maandelijkse donatie aan de Hartstichting.

Word collectant

Help mee collecteren en haal geld op voor onderzoek. Meld je nu aan als collectant.