17 resultaten voor ''

Gwendy

"Het coronavirus maakt me niet bang, maar wel voorzichtig."

Collecte Hartstichting opgeschort

De collecteweek van de Hartstichting in april is opgeschort vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Hartstichting bedankt vrijwilligers voor inzet

Op 11 mei huldigde de Hartstichting een aantal vrijwilligers om hen te bedanken voor de jarenlange inzet. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart.

Daniëlle

"Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

Nieuwe ambassadeurs in actie tijdens collecteweek

Dit jaar geven 8 ambassadeurs de online aftrap voor de collecteweek. Net zoals de 50.000 collectanten halen zij in in de collecteweek geld op voor meer openbare AED’s in Nederland.

Word collectant

Help mee collecteren en haal geld op voor onderzoek. Meld je nu aan als collectant.

Organiseer de collecte

Voor de collecteweek moet er veel georganiseerd worden. Meld je nu aan om mee te helpen!

CollecteWeb

Speciaal voor vrijwilligers is er CollecteWeb. Op CollecteWeb staat collecte-informatie, nieuws en een materialenbank.

Hartstichting bedankt vrijwilligers

Op 26 mei huldigde de Hartstichting 47 jubilerende vrijwilligers die zich al jarenlang inzetten. Lees het nieuwsbericht over de bijeenkomst.

Collecteren tijdens een uitvaart

En dierbare verloren aan een hart- of vaatziekte? Bekijk de mogelijkheden om bij de uitvaart geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek.