14 resultaten voor ''

Doneren met een Tikkie voor het vrouwenhart

Tijdens de campagne voor het vrouwenhart kon je doneren met de Tikkie-app van ABN AMRO.

Flex doneren

Er zijn verschillende manieren van doneren. Flex doneren is maandelijks doneren via je mobiele telefoon. Heel eenvoudig aan de hand van 1 sms.

Geld overmaken

Steun ons met een donatie. Geld doneren kan online of door zelf geld over te maken naar IBAN NL88 ABNA 0573 200 300 ten name van de Hartstichting.

Mobiel doneren met sms

Steun de Hartstichting met mobiel doneren per sms. Sms HART naar 4333 en doneer eenmalig € 3,00. Het wordt verrekend met je beltegoed of telefoonrekening.

Doneren aan de deur

Doneer via de website of aan de deur. Bepaal zelf de hoogte van het bedrag en doe een eenmalige of maandelijkse donatie aan de Hartstichting.

Schenken met belastingvoordeel

Steun de Hartstichting met een periodieke gift. Schenk jaarlijks een vast bedrag voor minimaal 5 jaar.

Fiscale regels bij een schenking

Voor schenken aan goede doelen gelden speciale fiscale regels. Wil je schenken aan de Hartstichting? Giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Doneren met Tikkie

Er zijn verschillende manieren van doneren. Doneren met Tikkie is heel betrouwbaar en veilig en heel eenvoudig.

Steun de Hartstichting via booking.com

Boek op booking.com via deze link en je steunt automatisch de Hartstichting! Zo maak jij levensreddend onderzoek mogelijk, zonder dat het je iets extra’s kost. Boek nu!

Post van de Hartstichting

Heb jij post ontvangen van de Hartstichting? Bekijk hoe je jouw voorkeuren voor het ontvangen van post kunt aanpassen.