13 resultaten voor ''

Raakt corona jou in het hart?

Er is dringend meer kennis nodig over corona. Wie loopt risico en hoe kunnen we patiënten beter behandelen? Geef voor hartonderzoek. Juist nu,

Donateurs blijven de Hartstichting trouw

In 2018 namen de inkomsten van de Hartstichting toe. De Hartstichting behoort tot de weinige grote organisaties, die afgelopen jaar meer donateurs en inkomsten binnenhaalde.

Manieren om te doneren

Draag bij aan de strijd tegen hart- en vaatziekten met een donatie. Dit kan gemakkelijk via online doneren. Of steun op een van de vele andere manieren.

Flex doneren

Er zijn verschillende manieren van doneren. Flex doneren is maandelijks doneren via je mobiele telefoon. Heel eenvoudig aan de hand van 1 sms.

Geld overmaken

Steun ons met een donatie. Geld doneren kan online of door zelf geld over te maken naar IBAN NL88 ABNA 0573 200 300 ten name van de Hartstichting.

Mobiel doneren met sms

Steun de Hartstichting met mobiel doneren per sms. Sms HART naar 4333 en doneer eenmalig € 3,00. Het wordt verrekend met je beltegoed of telefoonrekening.

Slim schenken met belastingvoordeel

Steun de Hartstichting met een periodieke gift. Schenk een vast bedrag voor minimaal 5 jaar en ontvang geld terug van de belasting. Bereken snel hoeveel.

Fiscale regels bij een schenking

Voor schenken aan goede doelen gelden speciale fiscale regels. Wil je schenken aan de Hartstichting? Giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Doneren met Tikkie

Er zijn verschillende manieren van doneren. Doneren met Tikkie is heel betrouwbaar en veilig en heel eenvoudig.

Doneren aan de deur

Doneer via de website of aan de deur. Bepaal zelf de hoogte van het bedrag en doe een eenmalige of maandelijkse donatie aan de Hartstichting.