74 resultaten voor ''

Derde editie 11strandentocht Hartstichting groot succes

In 2019 was de derde editie van de 11strandentocht. 3.072 deelnemers liepen 11, 20, 40 of 60 kilometer langs de kust. Samen haalden zij een recordbedrag van € 130.777,- op.

Donateurs blijven de Hartstichting trouw

In 2018 namen de inkomsten van de Hartstichting toe. De Hartstichting behoort tot de weinige grote organisaties, die afgelopen jaar meer donateurs en inkomsten binnenhaalde.

Hartstichting bedankt vrijwilligers voor inzet

Op 11 mei huldigde de Hartstichting een aantal vrijwilligers om hen te bedanken voor de jarenlange inzet. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart.

Trihartlon: familie-evenement van de Hartstichting

Op 25 augustus 2019 vindt de Familie Trihartlon plaats, een nieuw evenement van de Hartstichting. Lees meer en schrijf je in.

VriendenLoterij schenkt 1,5 miljoen aan Hartstichting

De Hartstichting heeft 1,5 miljoen euro uit de loterij-opbrengsten van de VriendenLoterij ontvangen. Dat is bekend gemaakt op het jaarlijkse Goed Geld Gala.

Daniëlle

"Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

Erik (87)

"Na mijn bypassoperatie besloot ik de Hartstichting in mijn testament op te nemen"

Herman

"Als we er beiden niet meer zijn, blijven we onderzoek van de Hartstichting steunen"

Strandfestival ZAND in Almere dit jaar hartverantwoord

Het Strandfestival ZAND op 25 augustus is het allereerste hartverantwoorde festival van Nederland. Het hele terrein voldoet aan de eisen om bij een hartstilstand binnen 6 minuten te kunnen handelen.

Hartstichting organiseert actie 'Fietsende Vrienden'

Op 15 september vindt de actie 'Fietsende Vrienden' plaats. Tijdens het evenement 'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!' fietsen de deelnemers 100 kilometer in 4 uur. Zij halen geld op om hartinfarcten te voorkomen.