10 resultaten voor ''

VriendenLoterij zet Anita uit Leiden in het zonnetje

Een hartenwens ging in vervulling voor de 55-jarige Anita uit Leiden: een cursus portretschilderen. De Hartstichting deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij om Anita te bedanken voor haar inzet.

Een hartenwens in vervulling: een personal trainer voor Gwendy

Op Nationale Vrijwilligersdag ging een grote wens van de 31-jarige Gwendy de Bruijn in vervulling. Zij mag binnenkort een personal trainer inschakelen. Deze verrassing is mogelijk dankzij steun van het VriendenFonds van de Vriendenloterij.

Hartstichting bedankt vrijwilligers voor inzet

Op 11 mei huldigde de Hartstichting een aantal vrijwilligers om hen te bedanken voor de jarenlange inzet. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart.

Logo's en stoppers van de Hartstichting

Maak het werk van de Hartstichting zichtbaar in jouw communicatiemiddelen. Gebruik onze stoppers, link naar onze website of vraag een logo aan.

Word vrijwilliger

De Hartstichting is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Door het jaar heen of eenmalig, tijdens een evenement of speciale actieperiode. Meld je nu aan.

Lesmateriaal bestellen voor Reanimatiepartners

De Hartstichting heeft speciaal voor Reanimatiepartners gratis lesboekjes en andere materialen. Ben jij contactpersoon? Bestel dan de materialen voor jullie opleidingslocatie via de webshop.

Reanimatiepartners

Reanimatiepartners organiseren reanimatiecursussen en krijgen steun van de Hartstichting. Lees hier over de voordelen, de voorwaarden en het aanmelden.

Word collectant

Help mee collecteren en haal geld op voor onderzoek. Meld je nu aan als collectant.

Collecteweek: kom met jouw hart in actie

Van 10 t/m 16 april 2022 is de collecteweek van de Hartstichting. Collectanten gaan langs de deur of collecteren mobiel. Doe je mee?

Organiseer de collecte

Voor de collecteweek moet er veel georganiseerd worden. Meld je nu aan om mee te helpen!