78 resultaten voor ''

Daniëlle

"Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

Erik (87)

"Na mijn bypassoperatie besloot ik de Hartstichting in mijn testament op te nemen"

Herman

"Als we er beiden niet meer zijn, blijven we onderzoek van de Hartstichting steunen"

Strandfestival ZAND in Almere dit jaar hartverantwoord

Het Strandfestival ZAND op 25 augustus is het allereerste hartverantwoorde festival van Nederland. Het hele terrein voldoet aan de eisen om bij een hartstilstand binnen 6 minuten te kunnen handelen.

Hartstichting organiseert actie 'Fietsende Vrienden'

Op 15 september vindt de actie 'Fietsende Vrienden' plaats. Tijdens het evenement 'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!' fietsen de deelnemers 100 kilometer in 4 uur. Zij halen geld op om hartinfarcten te voorkomen.

Nieuwe ambassadeurs in actie tijdens collecteweek

Dit jaar geven 8 ambassadeurs de online aftrap voor de collecteweek. Net zoals de 50.000 collectanten halen zij in in de collecteweek geld op voor meer openbare AED’s in Nederland.

Veel Nederlanders overwegen nalatenschap goed doel

Steeds meer Nederlanders schenken een deel van hun nalatenschap aan een goed doel. Lees over de resultaten van het onderzoek naar nalatenschap.

Eerste editie 11strandentocht Hartstichting groot succes

De eerste editie van de 11strandentocht van de Hartstichting was een groot succes. In totaal haalden de deelnemers € 78.462,- op.

Doneren met een Tikkie voor het vrouwenhart

Tijdens de campagne voor het vrouwenhart kon je doneren met de Tikkie-app van ABN AMRO.

Cardiologen fietsen naar Barcelona voor onderzoek naar erfelijke hartspierziekte

9 cardiologen fietsten in augustus naar het ESC-congres in Barcelona om geld op te halen voor onderzoek naar de hartspierziekte PLN.