79 resultaten voor ''

Bijeenkomst Hartstichting Arnhem

Kom op 17 oktober naar de inspirerende bijeenkomst van de Hartstichting. Meld u nu aan.

Floor Groepenhoff fietste in 2019 mee met de Cycle Paris

Floor Groepenhoff fietste in 2019 mee met Cycle Paris. Ze vertelt hoe ze deze tocht ervaren heeft.

Hartenbank dichterbij door fietsende cardiologen

Met 1.200 kilometer in de benen kwamen de fietsende cardiologen aan op het ESC congres in Parijs. Ze haalden ruim € 23.000,- op voor de Hartenbank.

Hartstichting bedankt vrijwilligers voor inzet

Op 11 mei huldigde de Hartstichting een aantal vrijwilligers om hen te bedanken voor de jarenlange inzet. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart.

Inschrijving derde editie 11strandentocht open

Op 5 oktober 2019 is de 3e editie van de 11strandentocht van de Hartstichting. Wandel 20, 40 of 60 kilometer over het strand tussen Bloemendaal en Hoek van Holland.

Trihartlon: familie-evenement van de Hartstichting

Op 25 augustus 2019 vindt de Familie Trihartlon plaats, een nieuw evenement van de Hartstichting. Lees meer en schrijf je in.

VriendenLoterij schenkt 1,5 miljoen aan Hartstichting

De Hartstichting heeft 1,5 miljoen euro uit de loterij-opbrengsten van de VriendenLoterij ontvangen. Dat is bekend gemaakt op het jaarlijkse Goed Geld Gala.

Daniëlle

"Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

Erik (87)

"Na mijn bypassoperatie besloot ik de Hartstichting in mijn testament op te nemen"

Herman

"Als we er beiden niet meer zijn, blijven we onderzoek van de Hartstichting steunen"