6 resultaten voor ''

Oproep NVVC, Harteraad en Hartstichting: zet hartrevalidatie op afstand in

Veel hartpatiënten kunnen door corona geen hartrevalidatie volgen. De NVVC, Harteraad en Hartstichting dringen er bij ziekenhuizen en hartrevalidatiecentra op aan hartrevalidatie op afstand aan te bieden.

Hartrevalidatie: ook mogelijk vanaf huis

Veel hartpatiënten kunnen door corona geen hartrevalidatie volgen. Luister naar de adviezen van professionals.

Hartrevalidatie

Hartrevalidatie is een behandelprogramma voor alle mensen die behandeld zijn voor een hartaandoening. Het helpt bij het herstel. Lees over hartrevalidatie.

Hartrevalidatie na een hartinfarct

Een hartinfarct is ingrijpend voor patiënt en naaste. Hartrevalidatie helpt bij herstel en geeft weer vertrouwen in het lichaam. Lees over hartrevalidatie.

Hartrevalidatie

Tijdens hartrevalidatie werk je samen met anderen aan je herstel. Je leert je grenzen opnieuw kennen. Ook is er aandacht voor emoties en sociale aspecten.

Revalidatie na beroerte

Na een beroerte is meestal revalidatie nodig. Met hulp van professionals is (gedeeltelijk) herstel vaak mogelijk. Lees over revalidatie na beroerte.