Stage lopen bij een goed doel is leuk en leerzaam. Bij de Hartstichting kun je verschillende stages doen, waar je veel mogelijkheden hebt voor eigen invulling. We nodigen je van harte uit om kennis en werkervaring op te doen bij ons.

Wat wij bieden

• Stagevergoeding.
  • Een goede, persoonlijke begeleiding.
  • Opdrachten met maatschappelijke relevantie.
  • Een inspirerende en innovatieve werkomgeving.
  • Netwerkmogelijkheiden.

Matthijs, 22

"Tijdens mijn stage kreeg ik de volledige verantwoordelijkheid"

Lees mijn verhaal

Bekijk onze huidige stagevacatures

Stagiair Online marketing

Doe jij een opleiding op het gebied van online marketing en sta je te popelen om je kennis in de praktijk te brengen? Bij ons kun je veel ervaring opdoen en aan de slag met het optimaliseren van de website, webshop of online campagnes. Bekijk snel wie we zoeken en reageer!

Vertel me meer

Stagiair Evenementen

Heb jij een passie voor het organiseren van evenementen, affiniteit met het opzetten van acties en wil je onderdeel uitmaken van een leuk team waarbij je bijdraagt aan een goed doel? Dan is de Hartstichting op zoek naar jou!

Vertel me meer