Naar content trash arrow-down-light menu paper stack arrow-left mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location home

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Klik nu hier om deze pagina
in je Gids te bewaren.

Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Meer over privacy en voorwaarden.

  Stichting Promotie Anthurium

  Stichting Promotie Anthurium is partner van de Hartstichting. Sinds 2014 halen zij geld op voor de Hartstichting met ludieke acties en de verkoop van anthuriums.

  Vanzelfsprekende samenwerking

  Claudia (Marketing manager, Stichting Promotie Anthurium) vertelt: “Anthuriumkwekers zetten zich al grootschalig in voor milieuvriendelijke teelt. Een goed doel steunen was voor hen een logische volgende stap. Bijna vanzelfsprekend viel de keuze op samenwerking met de Hartstichting.

  Ik ben trots om als anthurium-ambassadeur namens de kwekers dit goede doel te ondersteunen en zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen.”

  Kees

  "Als voormalig kweker én hartpatiënt ben ik erg blij dat de actie met de anthuriums zo'n groot succes is!"

  Lees het hele verhaal

  Acties in 2017

  In september 2017 was een deel van de verkoop van deze hartvormige plant bestemd voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen.  Ook waren er acties in ziekenhuizen waar men na het doen van een donatie een mooie plant kreeg. Met de actie hebben de anthuriumkwekers- en veredelaars in totaal € 15.605,- ingezameld. Een fantastisch bedrag! 

  > Lees het nieuwsbericht

  Acties voorgaande jaren

  • In 2014 hing aan 120.000 potanthuriums een speciaal label met de oproep om een anthurium te kopen en zo de Hartstichting te steunen. Dit bracht 12.000 euro op!

  • Ook in 2015 ging per verkochte plant een bijdrage naar de Hartstichting. De potanthuriums waren onder meer verkrijgbaar bij Nederlandse en Duitse supermarkten en winkels. De actie werd op gang gebracht via een mediacampagne. De actie leverde maar liefst 26.000 euro op

  • In 2016 waren de pot- en snij-anthuriums met het Hartstichtingslabel de hele maand september verkrijgbaar bij onder meer tuincentra, bloemisten en supermarkten. Een deel van de opbrengst was bestemd voor de Nederlandse en Duitse Hartstichting. We zijn dan ook heel trots op het eindresultaat: ruim 29.000 euro

  • Op 12 september 2016 werd er een groot hart van anthuriums in de hal van het HagaZiekenhuis in Den Haag gemaakt. Elke patiënt of bezoeker die een donatie deed kreeg een hartvormige plant. In totaal is hiermee ruim € 2.200,- ingezameld voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen

  Kom ook in actie als bedrijf

  Wil jij ook in actie komen voor de Hartstichting? Steun als bedrijf de Hartstichting. Dat kan door een gift te doen, maar ook door een project te steunen of een sponsoractie te houden. Er zijn vele mogelijkheden.

  > Meer over de mogelijkheden