Koop je producten via de Doel Shop en doneer daarmee gratis aan de Hartstichting. Er doen meer dan 250 webwinkels mee. Zodra je de aankopen afrekent, doneer je gratis aan de Hartstichting.

Koop en doneer

Via Doel Shop kun je doorklikken naar de webwinkel die je wilt bezoeken. Kopen via Doel Shop is gratis doneren aan een goed doel. Het gaat om kleine bedragen per transactie, maar als iedereen meedoet, loopt dit bedrag op.

Online shops betalen een bepaald percentage aan de webbeheerder voor advertenties. Doel Shop draagt dit deel af aan het goede doel dat de bezoeker selecteert. Meer dan 250 webwinkels (zoals bol.com en Zalando) doen mee. Een boek kopen via Doel Shop kan bijvoorbeeld € 0,40 opleveren, maar het afsluiten van een zorgverzekering kan oplopen tot enkele tientjes per verzekering.

Hoe het werkt

Shoppen via Doel Shop is makkelijk! Het werkt als volgt:

• maak een account aan op DoelShop.nl
  • kies Hartstichting als goed doel
  • selecteer een webwinkel
  • koop je product
  • doneer automatisch en gratis

Doel Shop stuurt een bevestiging van je aankopen en het bedrag van de donatie dat naar de Hartstichting gaat.