Donatie Hartstichting opzeggen

Overweeg je te stoppen met doneren voor gezonde harten voor iedereen? Dat vinden we jammer. Je bijdrage maakt namelijk écht een verschil. Wist je dat je je donatiebedrag eenvoudig kunt verlagen, in plaats van stopzetten? Of je kunt per kwartaal geven in plaats van per maand. Veel mensen kiezen hiervoor.

Dankzij jouw gift kunnen we:

• investeren in wetenschappelijk onderzoek
  • de patiëntenzorg verbeteren
  • voorlichting geven over (het voorkomen van) hart- en vaatziekten

> Meer over wat we doen en waar we geld aan besteden

Verlaag je donatiebedrag

Door minder vaak of een lager donatiebedrag te geven, blijf jij toch belangrijk en noodzakelijk werk voor het hart steunen maar past het beter bij je mogelijkheden op dit moment. Het aanpassen van je donatie gaat eenvoudig en snel.

Verlaag je donatiebedrag

Donatie stopzetten

Is minder vaak doneren of je donatiebedrag verlagen voor jou geen optie en wil je stoppen met bijdragen aan levensreddend onderzoek en gezondere harten? We waarderen de steun die je tot nu toe hebt gegeven enorm en helpen je graag om dit volgens je wens in orde te maken. Bel onze gratis donateurslijn op 0800 821 2480 of vul het opzegformulier in.

Kies welke donatie je wil stopzetten:

> Mijn eigen donatie
> Donatie van een dierbare die overleden is

Vragen of problemen bij het invullen?

Bel onze gratis donateurslijn en we regelen de opzegging direct voor je!