Naar content trash arrow-down-light menu paper stack mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen. De gegevens die we verwerken tijdens je bezoek bevatten informatie over je gezondheid. Daarom hebben we toestemming nodig.

Meer over privacy en voorwaarden

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  De Hart&Vaatgroep

  Hart- en vaatziekten hebben een grote impact op het leven. De ziekte raakt niet alleen de patiënt, maar het treft ook de mensen in de omgeving. Voor alle betrokkenen kost het tijd en energie om met  veranderingen om te gaan. De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging voor hart- of vaatpatiënten en hun naasten. Zij werkt nauw samen met de Hartstichting.

  Wat De Hart&Vaatgroep doet

  De Hart&Vaatgroep organiseert activiteiten voor en door patiënten, zoals voorlichtingsbijeenkomsten, bijeenkomsten voor lotgenotencontact en vakanties voor jonge mensen met een hartaandoening. Door goede voorlichting en onderling contact leren patiënten en naasten meer grip te krijgen op hun leven.

  De Hart&Vaatgroep komt op voor de belangen van alle hart- en vaatpatiënten in Nederland en werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van de behandeling en de zorg in Nederland.

  > Meer over de Hart&Vaatgroep

  Hart&Vaatpanel

  De Hart&Vaatgroep en de Hartstichting vinden het belangrijk dat de stem van hart- en vaatpatiënten wordt gehoord. Op het Hart&Vaatpanel vragen we regelmatig jouw mening over de zorg, ziekenhuizen, vergoedingen of medicijngebruik. Met jouw ervaringen als patiënt of naaste pakken we knelpunten in de zorg aan en helpen we de kwaliteit te verbeteren.

  > Meld je aan voor het Hart&Vaatpanel

  Over de samenwerking met de Hartstichting

  De Hart&Vaatgroep en de Hartstichting zijn in hetzelfde pand gevestigd en werken nauw samen op het gebied van voorlichting en belangenbehartiging van hart- en vaatpatiënten.

  Vragen over dit onderwerp?

  Mail de Hartstichting

  Bel 070 315 55 55 (ma t/m vrij van 8.00 - 17.00)