Eerder opsporen

De Hartstichting investeert een groot deel van haar inkomsten in wetenschappelijk onderzoek. Bijvoorbeeld in onderzoek naar het eerder opsporen van hart- en vaatziekten.

De Hartstichting wil dat hart- en vaatziekten opgespoord worden voordat ze onherstelbare schade veroorzaken. Daarom investeert de Hartstichting in onderzoeken zoals:

De onderzoeken

Een deel van de onderzoeken naar het eerder opsporen van hart- en vaatziekten zijn op deze website te lezen. Ook interessant zijn de onderzoeken naar het beter behandelen en het echt genezen van hart- en vaatziekten.

Onderzoeken naar eerder opsporen

Heeft u nog vragen?