St. Reanimeren kan iedereen leren

Reanimeren kan iedereen leren. We zijn een Stichting die opgericht is vanuit het maatschappelijk belang die reanimeren met zich meebrengt. Na jaren lang ervaring binnen de gezondheidszorg binnen Nederland, willen we graag onze kennissen en ervaringen delen met de rest van Nederland. Omdat elke seconde telt, vinden we zeer belangrijk dat iedereen op een doelmatig en effectieve manier een reanimatie kan opstarten waardoor de slachtoffer een betere kans kan maken op volledig herstel. We zijn een non-profit stichting en zetten ons in om kennis over te dragen aan iedereen die belangstelling voor heeft. We werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Onze docenten hebben jaren lang ervaring in het geven van reanimatie lessen en zijn gecertificeerd als BLS (Basis Life Support)- instructeur volgens de geldende Europese en landelijke richtlijnen.

Contactgegevens van deze partner

Cursusaanbod